Φημες για συναυλιες #2

Ελπἰζω να δω IN FLAMES στην ανακοἰνωση :D!!! Το νιώθω

Παιδιά από πήγη που προσωπικά θεωρώ έγκυρη, άκουσα κάτι για Ιούνη!:slight_smile: Οπότε μάλλον δεν θα είναι στο Rockwave και ελπίζω ούτε και στο sonisphere. Μακάρι να ήξερα κάτι παραπάνω…!! :slight_smile:

Kατι μου λεει επειδη ο Μερφυ μ αγαπαει ιδιαιτερως,οτι θα πεσει τις μερες που θα μαι Βερολινο και θα πεσουν γελια…

hokam πότε πας;;; :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Μόλις πληροφορήθηκα για 1ο πενταήμερο Ιουνίου, άρα δεν θα είναι ούτε στο sonisphere, ούτε στο rockwave…:smiley:

της μανας σου που πληροφορηθηκες κιολαςςςς

Μακάρι να είναι αρχές Ιουνίου, μακάρι να είναι σε κλειστό τύπου ΟΑΚΑ, μακάρι να έχει ένα λογικό εισιτήριο στα 40 για αρένα και να μην έχουμε φαινόμενα τύπου golden standing, pitch A, VIPipes και τα συναφή

όντως συμφωνώ απόλυτα…:thumbup:
Μακάρι να έρθουν γιατί από πολλούς ακούγεται ότι θα έρθουν φέτος…
Όχι όμως άλλο χωράφι…
και όχι βλακείες με Pitch A , B…

Δεν εχει σκεφτει κανεις τοσα χρονια να φερει bryan adams προς τα μερη μας?

τι θα γινει με τους muse ρε γκαμωτεν?ολες οι μεγαλες συναυλιες ανακοινωνονται μηνες πριν…κ αυτη η ανακοινωση πολυ αργει…:-k

Ο red fm είπε πως μαλλον αυριο ανακοινώνεται το line up για το rockwave…

Εχοντας κοιτάξει το πρόγραμμα σχέδον κάθε μπάντας που περιοδεύει φέτος το καλοκαίρι εγώ προβλέπω κάτι από:

manu chao,pulp,blink 182,SOAD,portishead για headliners και σίγουρα gogol bordelo μέσα στο line up ενώ πιθανό θεωρώ να δούμε και kaiser chiefs… τον manu chao πάντως το θεωρώ σχεδόν σίγουρο…

Πολύ δύσκολα για arcade fire,kasabian,strokes,arctic monkeys ,foo fighters ,coldplay που είτε παίζουν αλλού είτε είναι ακριβοί και δεν έχουν κοινό στην Ελλάδα (το πιο πιθανό απο τα προηγούμενα ίσως είναι οι arcade fire που έχει ακουστεί αρκετά).Οτι από τα παραπάνω έρθει,θα αποτελέσει ευχάριστη έκπληξη

Βέβαια μετά το περσινό line up όλα είναι πιθανά…εύχομαι το περσινό πείραμα να απέτυχε…

Αυτά…αυριο τα νεότερα…

μπααα…περιμενω πολυ χειροτερα απο των Λωρη…
του εχω εμπιστοσυνη οτι μπορει να το κανει ακομα πιο χαλια και απο περισυ…:stuck_out_tongue:

Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω ποιο το νοημα στο να υπαρχει θρεντ ‘‘φημες για συναυλιες’’.
Ας ανακοινωνονται επισημα οι συναυλιες και τοτε ας ποσταρει ο καθενας ο,τι θελει.

συμφωνώ αλλά νομίζω πως πέρσι το rockwave είχε τις χειρότερες εισπράξεις εδώ και πολά χρόνια,οπότε νομίζω πως φέτος θα τους έγινε μάθημα…

αν μάθει κανείς απτο ραδιόφωνο ή από κάπου αλλού τι ώρα θα ανακοινωθεί σήμερα το lineup του rockwave ας ενημερώσει…

http://www.rockwavefestival.gr/

το ‘κ’ που σκατα χαθηκε? :-k :lol:

υπάρχει καμιά μπάντα με τραγούδι που να έχει επίτηδες τέτοιο ορθογραφικό λάθος (παράλειψη του ‘κ’) ??? :-k

πάντως η εικόνα που έχουν βάλει κάτι σε manu chao ή ratm μου κάνει…

Αν η εικονα σχεδιαστηκε αφου εκλεισαν το lineup, μαλλον φετος θα εχουμε κατι πιο επαναστατικο. Περσι δεν θα ταιριαζε με τιποτα μπροστα σε αυτο το φοντο να γραφει [COLOR=“DarkRed”][SIZE=“1”]BLACK EYED PEAS[/SIZE][/COLOR] :lol:

^^ 8O Aπο οτι ειδα στη google η Beyonce εχει ενα τραγουδι με τιτλο ‘Roc’. Αφου ακομα κ το Glastonbury την εκλεισε, αρχιζω κ φοβαμαι.
Μαλλον ομως προκειται για ορθογραφικο. Απο τη βιασυνη τους να το φτιαξουν :stuck_out_tongue:

το αλλαξαν [-X κριμα δεν εχει Beyonce τελικα :-s:(

manu chao θα είναι σίγουρα. Παίζει Σόφια στανταράκι θα μαζέψει κόσμο είναι δοκιμασμένη λύση