Φημες για συναυλιες #2

Χαβαλέ θα έχει αν και θα προτιμούσα Priest. Θα δείξει…

Ωραια φαση θα ηταν αυτη, αλλα εννοειται οτι προτιμαμε Judas Priest…

Οι Priest δεν έχουν ανακοινώσει καθόλου ημερομηνίες για Ευρώπη και το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο να ανακοινώσουν κάτι τώρα για το Δεκέμβριο. Λογικά το 2015 Ευρωπαϊκή.

…ούτε στα Καλοκαιρινά φεστιβάλ?:):!:

Δεν είδα να έχει ανακοινωθεί κάτι για καλοκαιριά φεστιβάλ μέχρι τώρα. Όχι ότι δε θα παίξουν, απλά δεν ξέρω αν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Έχεις δει κάτι εσύ?

Είναι πολύ νωρίς ακόμα για ανακοινώσεις αλλά το καλοκαίρι θα υπάρξει σίγουρα ευρωπαική περιοδεία από τους Judas Priest. Τώρα για το αν θα έρθουν από Ελλάδα χλωμό.

Εγώ απλά ελπίζω σε arena tour γιατί δεν έχω καμία όρεξη να τρέχω στα χωράφια και να γίνω σα το γουρούνι από τις λάσπες. :slight_smile:

Οι Priest θα εμφανιστούν στο Wacken στη Γερμανία την 1 Αυγούστου 2015. Αναμένεται να ανακοινωθούν και νέες ημερομηνίες για Ευρώπη. Για την Ελλάδα ίδωμεν…

οι metal all stars θα ερθουν.το εμαθα χτες στο kyttaro.οι priest ειναι 50-50.δε ξερω.

^^ σουπερ! 19/12 ΣΕΦ?

Για Priest κι εγώ το άκουσα, είναι όντως 50-50

την αλλη βδομαδα ανακοινωσεις μαλλον για metal all stars. ‘‘We are announcing added dates this week! Tell us what additional countries you would like to see the Metal All Stars perform in on this tour!’’

http://gigalize.com/campaign/view/22/SlashFt.MylesKennedy%26TheConspirators.html
ρίξτε καμιά ψήφο… δεν νομίζω να χάλαγε κανέναν μας ':wink:

στις πόσες ψήφους έρχεται; :stuck_out_tongue:

στις 1500 λέει… δεν ξέρω αν ισχύει (δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε όμως), το gigalize σαν θεσμός γενικά ισχύει, στην Ελλάδα δεν ξέρεις ποτέ όμως τι ισχύει και τι όχι…

χωρίς γκαφρά δε γίνεται τίποτα, δε πα να μαζέψουν 20.000 υπογραφές… :wink:

Το προσπαθεί κανείς για Lanegan που έβγαλε ευρωπαϊκή περιοδεία?

metal all stars 20 Δεκεμβριου Norway.:-k

Με 47 !!! ανακοινωμένες ευρωπαϊκές συναυλίες σε 58 ημέρες (Guiness workaholic record…:p) τι να προσπαθήσει κανείς;;
Κρίμα πάντως γιατί φτάνει πολύ κοντά στην γειτονιά μας (Βελιγράδι-Σκόπια)

Sanctuary τον Μαρτιο.