Φημες για συναυλιες #2

Τον Ιουλιο TERRORIZER σε Αθηνα - Θεσσαλονικη
http://metalinvader.net/terrorizer-l-a-live-in-greece-this-july/

Είπα να διασταυρώσω κάτι φήμες που γράφτηκαν εδώ και οι από ότι φαίνεται δεν έχουν καμια βάση. Παρουσιάστηκαν κι ως δεδομένες.

Πολύ κακοί όμως… Ειδικά στα φωνητικά σε ξενερώνουν!

ανακοινωσεις rock you to hell αυριο.

Πέρυσι που είδα Mastodon σε φεστιβάλ πάντως ήταν εξαιρετικοί. Μόνο στα πρώτο λεπτό του πρώτου τραγουδιού είχαν ένα θέμα συντονισμού.

Είναι πάντως γεγονός ότι δεν είναι πάντα καλοί, γιατί δυσκολεύονται ειδικά με τα φωνητικά σε τραγούδια που μοιράζονται…

Σε τι ακριβως αναφερεσαι ;

Σε συγκεκριμένο όνομα που παρουσιάστηκε ως δεδομένο για το RW φέστιβαλ και από όσο ξέρω δεν παίζει καν το ενδεχόμενο.

Στους Mastodon αναφερεσαι ;

όχι… (μπορείς να το βρεις με την εις άτοπον απαγωγή)

Θα το παμε τυπου " Φωσκολου " ;

Τι εννοεις Outshined ? Μηπως λες για τους Dream Theater ?
Πες μου Outshined … Εννοεις οτι οι Dream Theater ΔΕΝ θα παιξουν στο φετινο Rockwave ?

κτλ…

(γραφτηκαν και αλλα ονοματα και απλα δεν εδωσα σημασια ; )

Συμφωνα με το rock overdose οι Mastodon σε Αθηνα και Θασσαλονικη
http://www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=37406

με προλαβες… ελπιζω οχι στο rockwave ρε γαμωτο… δεν αντεχονται λαιβ και ειδικα μεσημεριατικα :Ρ μην τους ξαναφαμε στη μαπα :Ρ περι ορέξεως…

Ε ναι ,καλυτερα οχι στο Rockwave

νομιζω σε κλειστο χωρο θα γινει

συμφωνα με απαντηση του rockoverdose σε απαβτηση μου μαλλον ΔΕΝ πανε για rockwave! που σημαινει τι αλλες μπαντες θα βαλουν στο rockwave? ελπιζω helloween και dream theater όπως ακούγεται! :slight_smile: και μακάρι να σκάσει καμιά άλλη μεσαίου μεγέθους μπάντα όπως overkill… ζητάω πολλά; :stuck_out_tongue:

Ναι, ζητάς.

Παιδιά, τελικά ξέρει κανείς αν θα έρθουν οι Electric Wizard και Θεσααλονίκη;

οποιος και να ερθει rockwave κατω απο rotting θα παιξει.οποτε δε βλεπω να ειναι κανα μεγαλο ονομα.

Μακαρι να τους φερουν σε κλειστο τους Mastodon να τους ευχαριστηθουμε οπως πρεπει, 3 φορες σε φεστιβαλ τους εχω δει.

δηλαδη helloween να ξεχασουμε; :Ρ το χαβα μου εγω