Φημες για συναυλιες #2

Θα έρθουν και θα χορεύουν πάνω στο πτώμα του κάθε πουθενά τύπου μπλακ κηζ :!:

Έδιτ:

μα καλα ρε γαμωτο ενας δεν βρεθηκε να φερει τον tom keifer που προσφατα βρεθηκε βουλγαρια και ρουμανια στην ευρωπαικη του περιοδεια

μακαρι αλλα πανακριβοι.

καλησπερα…μια ερωτηση…

ξερει κανεις αν παιζει τιποτα για ritchie blackmores rainbow το καλοκαιρι στην ελλαδα σε κανα φεστιβαλ πχ.??η να αρχιζω να ψαχνομαι για εξωτερικο??

έχουν ανακοινωθεί 2 συναυλίες για Γερμανία, νομίζω 18 και 20 Ιουνίου. μόνο εξωτερικό γενικά

Δεν έχω ξαναμπέι σε αυτό το thread και βλέπω ότι αναφέρεστε σε αυτό που γράφουν “Συναυλιακό Μεσαίωνα”… Θα συμφωνήσω ότι μέχρι Machine Head δεν είχα κανένα παράπονο, πήγα σε αρκετές συναυλίες το 14-15 αλλά από εδώ και μπρός για τα γούστα μου λίγο κρεμάει το πρόγραμμα… Ελπίζω απλά να είναι τυχαίο και πρόσκαιρο.

Όσο για φήμες για συναυλίες:
Bongripper μέχρι το τέλος του έτους έπιασε το αυτί μου

…μούδιασα σύγκορμος…

Κανονίστε να φέρετε Bongripper και να μην τους φέρετε Θεσσαλονίκη

σιγά μωρέ, ας τους φέρουν μόνο Σουφλί, εγώ είμαι ήδη εκεί.

tyr ισως και σημερα η ανακοινωση απο evolution tv show απ οτι δειχνουν τα πραγματα

εκτος απο μαλακια αρτς ενεμυ κ παρανταισ λοστ τιποτα αλλο θα ρθει;;;;;
κατι καλο να περιμενουμε στη ζωη μααααας;;;;;;

Μπα. [COLOR="#FFFFFF"]…[/COLOR]

αυτοι οι Hanzel Und Gretyl τι μερος του λογου ειναι;
ειδα οτι παιζουν σημερα στο μοναστηρακι και μπηκα να ακουσω κανα κομματι τους στο yt και βλεπω κατι στοχαδια, αετους, ss νεκροκεφαλες
εντελως νεο-ναζι οι τυποι;

http://www.hellfest.fr/

Η φήμη ποια είναι;

φήμες λένε ότι θα περάσει καλά όποιος πάει… :stuck_out_tongue:

Ρε παιδια , για να μην ανοιγω αλλο θέμα, τα πρωτα γκρουπ ανακοινωθηκαν για το HELLFEST στις 30/10 και 2/11 εχουμε SOLD OUT για το 3D Ticket !!! [B]ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ[/B] !!! Και περσι που θυμαμαι, παλι σε λιγες μερες πανε τα 3 day tickets ενω το ψιλοσκεφτομουν…

Οταν μιλαμε για φεστιβαλ του μεγεθους Wacken ή Hellfest δεν το ψιλοσκεφτεσαι.Εχεις αποφασισει απο πριν οτι θα πας .Δεν περιμενεις να δεις τι ονοματα θα κλεισουν.

συμφωνω , αλλα ρε φιλε σε 2 μερες sold out??? λες κ το εισητηριο ειναι 5? !!!

p.s. τωρα μπηκα και στο wacken , γενικο sold out !!! Καθε χρόνο ειναι σαν να γινονται 1η φορα μεταλ φεστιβαλ…