Φημες για συναυλιες #2

με support Anvil

Cover της FB page της CTS. Κάνω πρόβλεψη για Colour Haze.

Russkaja - τον Μάιο του 2016 στο Γκαγκάριν

Blaze το 16.kyttaro νομιζω

Ωπα ωπα…O Blaze ή οι Blaze? :stuck_out_tongue:

Eλα ντε,καντο λιανα

Τελικά Maybeshewill

ξυπναω ενα μαυρο Σαββατο,και αφου διαβαζω το βιβλιο των ψυχων παιρνω το δρομο για τον πυργο του αρχοντα των 7 κλειδιων.Στο δρομο συνανταω εναν κουρσαρο με την πορεια του να ειναι παραλληλη με τη δικη μου.Καλες γιορτες και καλο συναυλιακο 2016

Black Sabbath, Iron Maiden, Helloween, OK. Κουρσαρος? Running Wild?

Τους Saxon θα εννοεί, λολ γενικά

Tι running wild.αφου δεν παιζουν αυτοι εκτος Γερμανιας.το βρηκε ο αλλος.ε και αλλο ενα εμεινε.

Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι, Baroness θα δούμε ή να αρχίσουμε να ψαχνόμαστε για έξω;

Fates Warning κι άμα θες :!:

=D> τπτ ολο τα ιδια φερνουν.μακαρι να μπορουσα να εβλεπα εξω rush και king diamond καποια στιγμη.

Αυτοί είναι αγαπημένο στανταράκι και με νέο δίσκο στις αποσκευές τους. Όταν θα γίνει του χρόνου.

Η καλή φάση από τα γνωστά θα ήταν να έφερναν Gamma Ray και στη Σαλονίκη σε κανά κλειστό Μύλου ή οχτάμπαλο, με την προϋπόθεση να παίξουν μόνο από τους τρεις πρώτους δίσκους και ολόκληρα τα κομμάτια. Τότε, με χαμόγελο θα πω στον Kai “Να! Πάρε τα λεφτά μου ρε!”.

Αλλιώς, Deafheaven θέλουμε ή Subsignal ή Negative Self ή The Deathtrip και να έχουν μαζί τους τον Snorre. Άντε Enslaved βρε παιδί μου. Ζητάω απλά πράγματα.

Φέρτε και Alter Bridge:!:

Τελικά έρχεται ο Blaze ή τα παιδιά από την Ιαπωνία;

ο Blaze των maiden.αλλα δεν το λεω 100%.50-50 το βλεπω.

Black Sabbath και Maiden είναι 100% ή κι αυτοί 50-50 ?

55-45. Τα σπόρια πάνε στην γηπεδούχο.

Πείτε τι ξέρετε σίγουρα ρε σεις (δεν ξέρω τι απόρρητο σας περιορίζει πια!)