Φημες για συναυλιες #2

δε θα απαντουσα ποτε.

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ

Το επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό με το πρόβλημα. Ό,τι στάτους ανεβάζω στο προφίλ μου σχετικά με το λάηβ πέφτει μετά από λίγο. Τεχνικό θέμα του φβ πρέπει να είναι.

η απαντηση της didi θα ειναι αμειλικτη:yes:

Απάντηση σε τι; Αφού το πήραν πίσω!

εχασα επεισοδiα τι εγινε;

Και η σελίδα του Ejekt και η σελίδα των Muse έσβησαν τις σχετικές ανακοινώσεις.

θα μας τρελανουν ρε

:-k οι περιπτωσεις πιστευω ειναι 1.θα μεταφερθει στο κλειστο στο Φαληρο
2.θα ανεβει παλι η ανακοινωση ισως λογο τεχνικου προβληματος
3.τους αρπαξε ο Λωρης με καλυτερη τιμη,οπως και τους black keys

Δηλαδή στο Φάληρο χωράει περισσότερο κόσμο; Και αυτό με τους Black Keys δεν ξέρω τη φάση, το είχαν ανακοινώσει στο site τους και το πήραν πίσω επειδή τους έδωσε καλύτερα λεφτά ο Λώρης;

Sent from my A0001 using Tapatalk

Οχι, απλα εσυ δεν ειχες προσβαση σε live αναμεταδοση των διαπραγματευσεων, οπως ο blackie. :wink:

Χαχαχ, σωστό κι αυτό! [emoji14]

Sent from my A0001 using Tapatalk

το stage set τους ειναι για indoor.αυριο θα ξερουμε σιγουρα.
ναι ειδα και τα τιμολογια.χαχαχα.παντως τους black keys τους αρπαξε ο Λωρης με 2πλασια τιμη.

Συμφωνώ κι εγώ, το stage set προτιμώ να το δω στην πλήρη εκδοχή του παρά σε πετσοκομμένο για ανοιχτό χώρο.

Το Φάληρο π.χ. πόσο κόσμο χωράει;

Θα μπηκε καμια κοσμοτε στη μεση να κανει κανα λαιβ στυλ red hot promotion :stuck_out_tongue:

Από το Facebook της εταιρείας:

ΠΡΟΣΟΧΗ: η προπώληση των εισιτηρίων για τη δεύτερη ημέρα του EJEKT Festival 2016 ΔΕΝ θα ξεκινήσει την Τρίτη 23/02 στις 10πμ. Εντός της αυριανής ημέρας, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση με όλες τις πληροφορίες για την νέα ώρα έναρξης της προπώλησης.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Πιο κάτω απαντάνε ότι δε θα αλλάξει η ημερομηνία.

Υποθέτουμε βέβαια ότι θα αφορά τους Muse και όχι κάτι άλλο, ε…

Blackie,κανενα νεο με πιο Heavy Ονοματα εχουμε?

Ούτε ένας δε φιλοτιμήθηκε;;

By the way, ανακοινώθηκαν οι Pavlov’s Dog 28/5 στο Κύτταρο

απο Facebook Turbojugend Athens . Turbonegro μαζι με Dropkick Murphys5/6/2016 Rockwave