Εγώ εχω κιθάρα ! Παίζω καλές διασκευές και εχω και ενυσχητη λαμπατο . Να μαζευτούμε να πάμε πουθενά να παίξουμε . Φράγκα δεν θα ζητήσουμε . Ένα 6 pack και κανα δυο τρία σουβλάκια απο τον κυρ Παναγιώτη απέναντι .
28 Οκτώβρη οι Virus στην Αθήνα. Δεν γνωρίζω αν θα ανέβουν και επάνω.
Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2016 οι Νορβηγοί Avantgarde metallers Virus του τεράστιου Carl-Michael Eide θα παίξουν ζωντανά στο Eightball της Θεσσαλονίκης. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα?
ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ
amon amarth δεκεμβρη
Παίζει κανονικό; Να καυλωσω;
μολις ειδα saolin καταλαβα και τι θα γραψει.:lol::lol::lol:
Κανονικο;
Οχι, μινιατουρες.
ποιος εσβησε το σχολιο που εγραψα.εγω δε νομιζω να ηταν κατι υβριστικο.τι φασισμος ειναι αυτος.
Μην ανησυχεις δεν εισαι μονος, σβηνουν και τα δικα μου χωρις να ειναι υβριστικα. 4th Reich is rising μεσα απο το φορουμ (οποιος προλαβει να το διαβασει γιατι αυτο σιγουρα θα σβηστει)
Saolin, έχεις αρχίζει να κουράζεις αδερφέ.
Για τον φίλο μου τον Σαολίν:
Καλα τα λεει ο παιχτης, bring them back ρε!!! Βρομισε η συλογη μας απο αψυχες κολλες Α4
Ενώ τα έγχρωμα είχαν ψυχή. Αντιλαμβάνεσαι ότι το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Παρέα με τον αι λοβ μέταλ, η επανάσταση να ξεκινήσει άμεσα για την κανονικότητα του εισητηριου. Μονο ΚΑΝΟΝΙΚΑ .
εδω και 50 χρονια τα εισητηρια στο εξωτερικο ειναι ενα ασπρο μακροστενο χαρτι με το ονομα της μπαντας πανω.
Προτιμώ τα δικα μας πάντως .Απο 90ς μέχρι πρόσφατα.
Καλε δεν το συζητώ, εννοείτε.
Συμφωνω αλλα ειναι πολυ καλυτερα απο το Α4