φαντάζει μια χαρά χώρος για τέτοιο σοου
όσο και να επικρατεί η άποψη ότι δεν θα τους δούμε , έχω μεγάλες ελπίδες . Η περιοδεία έχει πολύ ψωμί ακόμα …
φαντάζει μια χαρά χώρος για τέτοιο σοου
όσο και να επικρατεί η άποψη ότι δεν θα τους δούμε , έχω μεγάλες ελπίδες . Η περιοδεία έχει πολύ ψωμί ακόμα …
Δικιο εχετε ρε σεις, τωρα ειδα οτι septicflesh ειχε ανακοινωθει πολυ καιρο.
Ελπιζουμε σε κατι καλο.
Και hollywood vampires δε με χαλαει.
Sting στο Ηρώδειο.
Sting στο Ηρώδειο indeed
Να πάτε και να περάσετε και τέλεια
Απίστευτη είδηση…
ΟΥΑΟΥ!!!
…να πάτε…
Επίσης Momentum την ημερα των Maiden http://www.metalhammer.gr/news/item/34014-monument-rockwave-2018
Meh
Μην ενθουσιαζεστε τόσο όμως …
Καλό νεό ταιριάζουν γαντι , αλλά περιμένουμε έστω ένα όνομα μεγαλύτερου βεληνεκούς Λώρη
Τι άλλο έχουμε ολόιδιο σε Μεηντεν ;;;
Να βάλουμε και iron maidens και τους δικούς μας τους maidenance
Πολύ καλό για Sting! Η δεύτερη μέρα είναι πάνω στον Cave, Λονδίνο γίναμε.
Φέρε Wolf Λώρη!!
Μεγαλη ξενερα με στινγκ. Τζαμπα τα mb που χαλασα να τσεκαρω τι θα παιξει.
ΑΧΑΧΑΧΑΧ θέλω να το παίξει ανταγωνιστικός ο μαλάκας . Λίγο ρίσκο οι 2 μέρες. Αν και sting ακούνε όλοι. Να δω τιμές εισιτηρίων και ίσως στείλω τους γονείς μου.
Cradle of Filth επίσης.
Να δούμε εκτός από τις τιμές των εισιτηρίων και με ποιους μουσικούς θα έρθει, γιατί κατά καιρούς έχει συνεργαστεί με κολοσσούς όπως ο Vinnie Colaiuta, ο David Sancious κλπ.
Ναι σας χαλαει να δειτε Sting στο Ηρωδειο … Ιστορικος μουσικος σε ιστορικο χωρο.
Το 2018 εχει μια πολυ καλη ποικιλια μεχρι στιγμης. Πρηστ κ Μαιντε ερχονται , οποτε το μεγαλυτερο μερος τις κλαψας μπορει να σταματησει.
Και με τι θα ασχολούμαστε τότε, άμα δεν έχουμε κλάψα;
Όπως άρεσε σε κάποιος, έτσι ξενέρωσε κάποιους άλλους
Και αυτοί που τους χάλασε έχουν κάθε δικαίωμα να το εκφράσουν . Επίσης δεν έγινε και κάνα πανηγύρι . 2-3 χιουμοριστικά σχόλια έγιναν απ τον καθένα
Είτε ενοχλήθηκε κάποιος είτε όχι , οι υποδείξεις δεν αρμόζουν
Από κει και πέρα τέρμα η “κλάψα” αφού ενόχλησε
Να Πάτε , λοιπόν, εσείς που δεν σας χάλασε και να περάσετε τέλεια
Monument καλή φάση με Maiden αλλά περιμένω και τίποτα μεγαλύτερο. Τώρα για Sting οκ καλά να περάσετε…