AXAXXAXAAX σε καταλαβαίνω απόλυτα! Ειδικά μπάντες τυπου Sabaton με κάνουν να ντρεπομαι που ακουω μεταλ. Γενικά όταν καποιος μη μεταλάς μου κανει καζουρα για την τυριλα-“ανδρεία” των Sabaton-Manowar το δέχομαι χωρις πολλά πολλά. Με manowar είναι λίγο διαφορετικά Τους κράζω για τις δηλώσεις, το στυλ (ο θεος να το κάνει) , τον φουσκωτό τυπου αλλά και τους πολλούς σκαλωμένους δεξιους (σόρυ για τον πολιτικό όρο) οπαδούς τους. Αλλά στα 15-16 άκουγα φουλ και ημουν στην τότε συναυλία το 07, όπως και επίσης αναγνωρίζω τις παλιές κομματάρες που έχουν βγάλει. Δεν ξέρω ακόμα αν παω από την στιγμή που τους χάρηκα σε μια όντως πολύ καλή συναυλία. Αυτό που με χάλασε στην ανακοίνωση ήταν αυτές οι κλασικές πιπες του De Maio περί μαγικής γης, προγόνους, Ελληνες metalwarriors και λοιπές γραφικότητες που δίνουν boost σε χαζό κόσμο.
Είμαι μίας ηλικίας που 5η 6η δημοτικού χορεύαμε ‘μπλουζ’ με τα κοριτσάκια ακούγοντας το crown and the ring …Επίσης δεν θεωρώ ότι sabaton manowar είναι συγκρίσιμα είδη μουσικά. Οι manowar έχουν γράψει κατ εμε μερικά από τα κορυφαία metal τραγούδια χωρίς να είμαι μεγάλος fan τους… Και either way του χρόνου πολλές μπάντες μας λένε όπως φαίνεται goodbye για τα καλά και οι υπόλοιπες δεν ξέρω πόσο χρόνο ακόμα θα περιοδεύουν οπότε ‘θρύλους’ καλό είναι να τους βλέπουμε γιατί κανείς δεν ξέρει πόςο καιρό ακόμα θα έχουμε αυτη τη πολυτέλεια. Πχ maiden σκεφτόμουν να πάρω το τριμηνιτικό παιδί μου μόνο και μόνο για να λέει ότι έχει πάει αν κααααααποια στιγμή στη ζωή του ακούει μέταλ και δεν έχει την ευκαιρία να τους δει, παρ ότι θα ήταν μέγιστη ταλαιπωρία και γ αυτό και για εμένα. Το ίδιο σκέφτομαι και του χρόνου για manowar metallica παρ οτι χρονικά δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλος να καταλαβαίνει. Απλά για να βγάλω ενα 2 βίντεο να έχει να τα βλέπει όταν μεγαλώσει.
Σχετικό είναι το “δυνατό”. Αλλά θα έλεγα ναι.
Πακετάκι slayer ή slipknot φανταζομαι. Κριμα το όνειρο tool πήγε άπατο
Ναι ρε καταλαβαίνω! Και τότε θα είναι πες 10 μηνών, πολύ μικρό, αλλά θα γούσταρα απίστευτα ξέρω γω ο μπαμπάς μου να είχε φώτο με μένα μωρό στη νέα Σμύρνη μεταλλικα ξέρω γω! Οπότε εγώ θα έλεγα καντο, αλλά φρόντισε να έχεις ωτοασπίδες για το παιδί ή ο, τι άλλο χρειάζεται!
Πακετάκι slipknot με slayer θα ήταν πολύ δυνατό indeed… Ίδωμεν!
αααα αυτό δεν είναι “τυρί” και χατζημεταλλίαση ;;;
έχει υπάρξει χρονιά που το μόνο καλοκαιρινό λαηβ μου ήταν οι Megadeth με 40 ευρώ σε κλειστό γιατί δεν είχε τίποτα καλύτερο να μου κινήσει το ενδιαφέρον. Έχει υπάρξει άλλη που πήγα να δω μόνο Gojira .
Αν λοιπόν το ίδιο καλοκαίρι δω Disturbed, Manowar , (Slayer & Slipknot) or insert καλές μεταλ μπάντες το λες και αναβάθμιση
Είσαι από αυτούς που είχαν προλάβει early bird; Ήρωας!
μπα όχι ούτε καν . Άρα έδωσα περισσότερα
Tool γιατί δεν έπαιξε? Kαι slipknot να μην φέρει και να φέρει lamb of god και trivium, τα δικά μου τα λεφτουδάκια θα τα πάρει
@akefaloskavalaris ρησπεκτ για την τοποθετηση σου. Απλα Sabbaton καμια σχεση με Manowar. Πιστευω οτι αδικεις τους Manowar γτ ισως δεν εχεις κατσει να ακουσεις τα παλια τους. Τραγουδια σαν τα Guyana, Mountains, Bridge of Death, Secret of steel κτλ δεν γραφεις κανεις. Ποσο μαλλον οι Sαbbaton. To οτι οι Manowar πολλες φορες φερονται γελοια ειναι δεδομενο. Απλα η αποψη μου ειναι οτι το ιδιο γελοια και πολλες φορες και περισσοτερο φερονται οι περισσοτεροι των ιερων αγελαδων του χωρου
ΝΑΙ ΜΩΡΕ ΝΑΙ.
Ειμαι απο αυτους που αν και 35 χρονων τους Θεους τους ανακαλυψα σχετικα αργα (σνομπαρα και εγω πολλα χρονια) οποτε δεν τους εχω δει ποτε λαηβ, στο τριπλο στην Θεσσαλονικη δεν γινοταν να πω και ειχα αρχισει να φοβαμαι οτι δεν θα τους δω πριν διαλυσουν.
Ακουω και κατι για best of tour και για 80ς focuse setlist ακουω αριστερα-δεξια και θα παθω εγκεφαλικο
Κι εγώ δεν είχα δώσει σημασία επειδή έχει επικρατήσει περισσότερο η γραφικότητα πάρα η μουσική τους
Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να πω ότι έχω ακούσει όσο χρειάζεται αλλά διάφορα κομμάτια όπως dark avenger, defender και αυτά που έγραψε ο @Red_Viper είναι όλα έπη. Και ίσως χρονικά να είναι και απ τους πρώτους που έπαιξαν περίπου σαν power με επική θεματολογία (;;; )
Είσαι λίγο καριολίτσα, τι ωραίο κομματάκι αυτό το Guyana, δεν το είχα ακούσει ποτέ!
Ε, κλείνω το off topic λέγοντας ότι τα πάντα ρει, μπορεί και να αλλάξω κάποτε άποψη. Αν και όσο λέει ο άλλος από πάνω “ότι έβαλα τον εαυτό μου στην θέση του” και μετά διαβάζω για τα χύσια του Αρχηγού μου το κάνετε δύσκολο ρε παιδιά! Αλλά επειδή έχω κι ένα φιλαράκι που με έχει πρήξει 2 ώρες τώρα να πάμε και ακονίζει το σπαθί του, γουστάρω αυτό το οπαδιλίκι, έχει χαβαλέ.
Αλλά θα πληρώσω με το ίδιο νόμισμα άμα ανακοινώσουν τίποτα My Dying Bride ξέρω γω (“τα δάκρυα από το eyeliner του Aaron θα σκίσουν τον σκοτεινό ουρανό σαν το οξύτερο οξύ και θα κάψουν τις ψυχούλες μας” )
Έχεις δίκιο, δεν βοηθάμε καθόλου την κατάσταση
Με τους Μανογουωρ πρεπει να αποδεχτεις και να αγκαλιασεις το κριντζ και το τυρι, δεν γινεται αλλιως δεν υπαρχει μεση λυση.
Iggy Pop - Manowar - Disturbed το Release !! Headliners φωτια μπορω να πω. Πολλα μπραβο.
Αντε να δουμε ο didis. Θελω να Πιστευω πως θα εχει μεταλ ημερα φωτια…και μια πιο ποπ.Αντε να δουμε.
Φέρτε Helloween να γουστάρουμε
Η περσινή επιτυχία του Rockwave νομίζω ότι θα φέρει και άλλα κλασικά μεταλ συγκροτήματα.
Καλή φάση και το release. Μακάρι να έχει και καλά support.
Μια μέρα κλασικό μέταλ, μια με nu metal/alternative και η άλλη πιο ροκ.
Egw tha pontarw se muse
δεν μπορω να καταλαβω πως μερικοι περιμενουν helloween οταν η περιοδεία τους τελειώνει το Δεκέμβριο και λένε ξεκάθαρα ότι θα είναι στο studio το 2019…Μακάρι να ρθουν αν και δεν μ αρέσουν καθόλου, απλά μου κάνει εντύπωση