Για τις metal μέρες παίζουν και πακέτα εισητηρίων ε.
Ακριβότερα απο πέρσι, ασχημο αυτό.
Ερώτηση άσχετου, τι ειναι το Ο.Α.Κ.Α open air ?
Οι Death Angel για εμενα προσωπικα ειναι μεγαλη λατρεια και δυστυχως δεν εχω καταφερει να τους δω live, περιμενω ποσα χρονια μια ανακοινωση οτι θα μας τους φερουν. Εχω ακουσει και εγω φημες για αυτη την 3-αδα Exodus / Testament / Death Angel και περιμενω πως και πως να επισημοποιηθει, καπου για φθινοπωρο ξερω παντως.
μακάρι να ίσχυε, αλλά λες να τους ξαναφέρουν τους τεσταμεντ 3 μήνες μετα; χλωμό το βλέπω, θα χάσει πολύ σε δυναμική το λαιβ. άρα υποθέτω παει προς κάψιμο
Θα ειναι με Exodus και Death Angel οχι μονοι τους, δεν θα παει καποιος μονο για Testament.
Μήπως είναι άλλη η 3η μπάντα;;;
προφανώς, τριάδα είπαμε. αλλά επίσης προφανώς, κόσμος που θα πάει καλοκαίρι στο οακα, ενδεχομένως δε θα τα ξανασκάσει, ειδικά για να γεμίσει και να “βγει” η συναυλία σε κανα φαζ πχ
μακάρι να χω άδικο, ωραίο πακέτο είναι και επίσης θα γουσταρα να δω τεσταμεντ ξανα μετα απο 15 σχεδόν χρόνια που τους είδα.
Θεωρω οτι μονο αυτοι που θα πηγαιναν για Exodus και Death Angel θα γεμιζαν το Fuzz ή το Piraeus Academy ακομα και να μην ηταν στο πακετο οι Testament.
Εβγαλαν τιμη για ολα τα πακετα εκτος απο priest+mercyful+slipknot το κερατο μου…
Οι αλλοι μου ειναι αδιαφοροι.
Και λέει φέρνει Metallica
Βαλλομεθα πανταχόθεν
Αναρωτιεμαι ποσες συναυλιες σε τετοιες τιμές σηκώνει η Ελλάδα …
Την υγεία μας να χουμε…
Μαλακα κλαιω, να ανακοινωσουν Metallica να τουμπαρουν το Release με μονο μια μερα…
Γενικά τα πακέτα είναι λίγο ελλειπή για να το θέσω ευγενικά…
Θα έλεγα ότι δεν είναι ελκυστικά περισσότερο
Πλην του Full metal που στο δίνει στα 150€ άρα το ένα “δώρο” και καλά
Θα μπορούσε να είχε όλους τους συνδυασμούς ή έστω να έδινε την επιλογή να φτιάξεις εσύ το πακέτο που θέλεις. Τεσπα λεπτομέρειες…