delete τα τελευταία ποστς καθώς δεν έχουν πολύ νόημα με το thread. Όταν κάποτε ακουστούν φήμες ότι θα περάσουν από ελλάδα (αν υπάρχει τότε) ευχαρίστως να αρχίσετε να τραβάτε τα βυζιά και τα μαλλιά σας.
άκουσα φήμες ότι θα περάσουν από ελλάδα.
τώρα μπορεί να μιλάει για αυτό όποιος θέλει?
Φημες δεν λεγετε το thread? Φημη δεν ειναι αυτο που γραφει στην κεντρικη?
Απ ότι θυμάμαι σε κάτι αντίστοιχο, είπαμε να ποστάρουμε εδώ, συναυλίες που όντως φημολογούνται ότι θα πραγματοποιηθούν( από σχετικά έμπειρες πηγές) στην Ελλάδα.
Το "H υλοποίηση κάτι τέτοιου απέχει βεβαίως πολλά βήματα ακόμη, αλλά και μόνο το γεγονός πως αιωρείται από τους ίδιους τους καλλιτέχνες ως ενδεχόμενο, μας ανοίγει την όρεξη… "
Προσωπικά δεν το θεωρώ φήμη. Στα μικρά νέα θα το έβαζα σίγουρα:wink:
μάλιστα. ενδιαφέρον.
δηλαδή αν αναφέρω ότι έχω αξιόπιστη πηγή ότι θα γίνει το τουρ θα επαναφέρεις πάλι τα κομμένα ποστ? (που σίγουρα κατέστρεψαν την αισθητική του θρεντ, καθώς τρόλαραν για 2-3 σελίδες περίπου)
Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι λέω και πως το εννοώ πραγματικά δικό σου πρόβλημα. cheers.
έλα παραδέξου το, δεν έκανες καλό σεξ χθες ε?
μάλιστα, η έννοια φήμη αποκτά νέες διαστάσεις…
Συγνώμη δηλαδή αλλά τι φήμη και αηδίες. Αν όντως πραγματοποιηθεί το tour αφμισβητεί κανείς ότι θα περάσει από Ελλάδα?
opeth in greece 2012.mou to eipe h mpanta pws epivaivew8hke x8es pou tous synanthsa edw canada.eite kapou flevarh eite aprilh-mah den 8ymontousan akrivws pote…mallon kai salonika 8a xei.firewind pou rwthse kapoios den 3erw akoma leptomereies alla 8a enhmerwsw an ma8w…ayto pou aksizei na anafer8ei apo twra einai pws h mpanta den 8a pai3ei salonika gt skopeyoune na kanoune kati KALO salonika apo tou xronou apo tou xronou ton septembrh kai meta ennow…metaferw logia tou gus g prin lkamia vdomada pou ton vrhka sthn ottawa,canada…ayta apo mena…
για Firewind ξερω οτι θα ερθουν σιγουρα Γιαννενα καπου τον Δεκεμβριο καθως το ανακοινωσε το Boxx(το μαγαζι που θα παιξουν) και επισης ο Αραβιδης εγραφε στο fb του κατι για Firewind στην Αθηνα, οποτε ισως παιξει ελληνικη περιοδεια
Χτες χαζευα Μενεγακηδες και ενα χιπστερ εκει ειπε οτι ακουγεται εντονα για πεππερς.
Τοσο πισω εχω μεινει;
ναι
Machine Head
κάποια παραπάνω info :roll::roll:
Και πέταξες και ένα όνομα ρε παιδί μου
Ε ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό νομίζω όπως και το όνομα των RHCP από κύκλους διοργανωτών στην Αθήνα
Να μαζεύω λεφτά από τώρα δηλαδή
Αν βάλουμε και τους SOAD που ακούγονται από πέρυσι μόνο για τις “φήμες” θα φύγουν πολλά ?
Βάλτε και Sabbath, βάλτε και Skynyrd που ακούγονται πολύ… μήπως να μετακομίσω Λονδίνο του χρόνου μετά το καλοκαίρι???
Ωπα, ωπα. Τι είναι αυτά που λες;;; Θες να πάθουμε καμιά καρδιά; Άμα έρθουν θα σ ανάψω λαμπάδα!8O