James Με jamesonn
Ένα Jameson με ένα παγάκι παρακαλώ…
Φήμες αλλά με υπόσταση.
Καράβι θα μπαρκάρει…με παλικάρια στ αμπάρια. Ας μας λυπηθούν. (Αλλά και πάλι πιο κοντά με βγαίνει Βιλγαρία και είναι 100% σίγουρο εκεί.)
Ο βαρελοποιός ίσως φοράει μωβ. Ίσως κι όχι.
Επίσης στα ακραία ίσως έχει μια δυνατή προσθήκη μονδέρνα.
High Priority?
τελικα τον Alice τον ξεχναμε να φανταστω?
Αυτός είναι τρόπος να διαδίδεις φήμες! Λόγος διφορούμενος, γεμάτος συμβολισμούς και αμφισημία από τον… μετρ του είδους!
Ποιος @mike_blackie τώρα…
Βασίλης;
έφτασε στο αυτί μου για Killing Joke
Ποιο πιστεύετε πως θα είναι το δεύτερο όνομα στο Ejekt?
Mεγάλη πιθανότητα κατ’ εμέ για Green Day.
Όλα τα μακάρι αλλά μου φαίνεται δύσκολο. Από εκεί και πέρα το ejekt είχε ανεβάσει story στο ίνστα κάτι για Faith No More κάποια στιγμή. Επίσης ο red fm ανέβασε χωρίς ιδιαίτερο λόγο μια live εμφάνιση των offspring στο fb πριν κάνα μήνα. Αυτά τα 2 κόβω για φαβορί
To όνομα που θα ανακοινώσουν την Δευτέρα γνωρίζουμε αν θα είναι support για Red Hot ή κάποιο headliner?
Μάλλον headliner 2ης μέρας
Υπάρχει φήμη οτι έχουν κλείσει τους Green Day για Release…
Εννοείς Running Wild λεβέντη μου?
Δεν εννοώ Alestorm πάντως ούτε Swashbuckle ή Zed Yago. Εσύ τι λες ?
Οι οποίοι Running Wild χθες ανακοίνωσαν κάποιες εμφανίσεις
Εγώ φίλε για Ejekt άκουσα κάτι, πραγματικά αν φέρουν και Green Day στο Release θα γίνει της μουρλής.
https://www.rockrooster.gr/korn-system-of-a-down-kai-faith-no-more-se-koinh-periodeia/?fbclid=IwAR0-rwbyNSJNHwac8B1pdwlexttK1DWHlA9TVjo_mGtPNYW22GBE5TpVm1A ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΒΙΡΝΑ?
Πω ρε φίλε τι ανέβασες τώρα! Πες μου ότι θα περάσει από Ελλάδα αυτό το πακέτο! Αυτό πες μου μόνο ΤΕΛΟΣ!!