Φημες για συναυλιες #2

1 Like

James Με jamesonn

Ένα Jameson με ένα παγάκι παρακαλώ…

2 Likes

Φήμες αλλά με υπόσταση.
Καράβι θα μπαρκάρει…με παλικάρια στ αμπάρια. Ας μας λυπηθούν. (Αλλά και πάλι πιο κοντά με βγαίνει Βιλγαρία και είναι 100% σίγουρο εκεί.)
Ο βαρελοποιός ίσως φοράει μωβ. Ίσως κι όχι.
Επίσης στα ακραία ίσως έχει μια δυνατή προσθήκη μονδέρνα.

5 Likes

High Priority?

τελικα τον Alice τον ξεχναμε να φανταστω?

Αυτός είναι τρόπος να διαδίδεις φήμες! Λόγος διφορούμενος, γεμάτος συμβολισμούς και αμφισημία από τον… μετρ του είδους!
Ποιος @mike_blackie τώρα…

2 Likes

Βασίλης; :stuck_out_tongue:

3 Likes

έφτασε στο αυτί μου για Killing Joke

Ποιο πιστεύετε πως θα είναι το δεύτερο όνομα στο Ejekt?
Mεγάλη πιθανότητα κατ’ εμέ για Green Day.

1 Like

Όλα τα μακάρι αλλά μου φαίνεται δύσκολο. Από εκεί και πέρα το ejekt είχε ανεβάσει story στο ίνστα κάτι για Faith No More κάποια στιγμή. Επίσης ο red fm ανέβασε χωρίς ιδιαίτερο λόγο μια live εμφάνιση των offspring στο fb πριν κάνα μήνα. Αυτά τα 2 κόβω για φαβορί

2 Likes

To όνομα που θα ανακοινώσουν την Δευτέρα γνωρίζουμε αν θα είναι support για Red Hot ή κάποιο headliner?

Μάλλον headliner 2ης μέρας

1 Like

Υπάρχει φήμη οτι έχουν κλείσει τους Green Day για Release…

3 Likes

Εννοείς Running Wild λεβέντη μου?

5 Likes

Δεν εννοώ Alestorm πάντως ούτε Swashbuckle ή Zed Yago. Εσύ τι λες ?

1 Like

Οι οποίοι Running Wild χθες ανακοίνωσαν κάποιες εμφανίσεις

2 Likes

Εγώ φίλε για Ejekt άκουσα κάτι, πραγματικά αν φέρουν και Green Day στο Release θα γίνει της μουρλής.

4 Likes

https://www.rockrooster.gr/korn-system-of-a-down-kai-faith-no-more-se-koinh-periodeia/?fbclid=IwAR0-rwbyNSJNHwac8B1pdwlexttK1DWHlA9TVjo_mGtPNYW22GBE5TpVm1A ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΒΙΡΝΑ?

3 Likes

Πω ρε φίλε τι ανέβασες τώρα! Πες μου ότι θα περάσει από Ελλάδα αυτό το πακέτο! Αυτό πες μου μόνο ΤΕΛΟΣ!!