Εντάξει, δε χεστήκαμε κιόλας, λάρωσε. Είμαστε πολλοί φαντάζομαι που δεν έχουμε δει Kylesa.
Το θεμα ειναι οτι Kylesa θα εχεις πολλες ευκαιριες να ξαναδεις. CTTS ομως οχι.
Βασικά KEN mode θέλουμε να δούμε.
Αλλά, ναι, είναι μπόμπα πακέτο.
[B]Για το θεο κάντε κάτι να’ ρθει το πακέτο από εδώ πέρα. Πραγματικά.[/B]
Αν δεν είχα εξεταστική πεταγόμουν μιλάνο πολύ εύκολα
http://rockoverdose.gr/news_details.php?id=7606
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Didi music - Big Star Touring, της διοργανώτριας εταιρείας του Rockwave Festival, το πρώτο όνομα του Φεστιβάλ για το 2012 θα ανακοινωθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2011…
Αναμένουμε λοιπόν…
[SPOILER]θα πονταρα σε σαμπαθ η συστεμ [/SPOILER]
όταν ποστάρει ο κάιζερ στο φήμες είναι οφτόπικ
[SPOILER]γιατί πλέον δε μιλάμε για φήμη:p[/SPOILER]
Αφού καταφέρνετε να…“αλιεύετε” τόσα γαμάτα/σπουδαία νέα ([I]και μάλιστα κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται που πάτε και τα βρίσκετε![/I]) ε δεν μου το βγάζετε από το μυαλό: [B]Είστε όλοι music agents of C.I.A. ![/B]
[SPOILER]:papas:System Of A Down:papas:[/SPOILER]
Παιδια, εσεις οι γνωστοι αγνωστοι που γνωριζετε σχεδον τα παντα (Astaldo εισαι ενας απο αυτους :D) ξερετε τιποτα φημες για τα υπολοιπα ονοματα του Download ή ποτε παιζει να υπαρχουν τιποτα ανακοινωσεις;;;
Το βαζω εδω, γιατι νομιζω κολλαει.
Μιάμε για το Download festival στο Donington Park στο νησί?
Fuck heah.
[B][SIZE=“5”]ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ!!![/SIZE][/B]
επιτελους κ επισημα… θα τους δωωωωωωωωωωωωωωωω…
γεια σου ρε kaiser… μου φτιαξες το βραδυ…
7 χρόνια μετά πάλι εκεί θα μαστε. Η πλάκα είναι ότι ετοιμαζόμουν να την πέσω και τελευταία στιγμή βλέπω αυτό. Άντε να κοιμηθεί κανείς τώρα…
μας πηρες τα μυαλα βραδιατικα:D:metal:
Μια απο τα ιδια.Αντε τωρα να κανεις σχεδια,λεφτα,εξεταστικες,αρρωστιες και μν τυχει κανας γαμος η βαφτιση ιδια μερα…
Ναι μωρη αρρωστεια :bounce::bounce::bounce: Μολις τωρα το ειδα και εχω τρελαθει!!!Το καλυτερο νεο της ημερας
οι RHCP ανακοινωσαν Ζαγκρεμπ στις 29 Αυγουστου και Σοφια την 1η Σεπτεμβριου. μια σελιδα fan τους στο fb ισχυριζεται οτι θα ερθουν το πρωτο 15ημερο του Σεπτεμβρη. οπως φαινεται μαλλον ειναι πολυ πιθανο.
OK τα λεφτά… αλλά αρρώστια καλοκαιριάτικα; Εξεταστική και να πάει 1 μάθημα χαμένο για Sabbath, νομίζω αξίζει. Γάμος/βάφτιση vs. Sabbath… θα μου έπαιρνε 10^(-9) s για να αποφασίσω υπέρ Sabbath! Μην σου πω ότι θα ανέβαλα και το δικό μου γάμο :lol:
:!::!::!::!::!::!::!::!::!:
Και πακετο με Σβαρτ Κραουν μαλιστα. ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ. Κοσμος θα παει μονο και μονο για το σαλο που εκανε το τελευταιο. Γμω το κερατο μου πως γινεται να το δουμε τωρα αυτο;