Εγώ που υπολογίζω να πάω και σε δύο φεστιβάλ έξω συν τα έξοδα ανεβοκατεβα στην Αθήνα για όσους έρθουν πάω για 1500+
Εδιτ: οι τιμές των εισιτηρίων είναι πολύ υψηλές για το πλήθος συναυλιών που θα γίνουν παγκοσμίως το 2022
Εγώ που υπολογίζω να πάω και σε δύο φεστιβάλ έξω συν τα έξοδα ανεβοκατεβα στην Αθήνα για όσους έρθουν πάω για 1500+
Εδιτ: οι τιμές των εισιτηρίων είναι πολύ υψηλές για το πλήθος συναυλιών που θα γίνουν παγκοσμίως το 2022
Τα νέα δυστυχώς δεν είναι ευχάριστα για την συναυλια στην Ελλάδα. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα διεξαχθεί το 2022 όπως ελπίζαμε. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμη από το Ejekt festival, αλλά οι ελπίδες είναι ελάχιστες. Περιμένουμε την οριστική ανακοίνωση και ελπίζουμε για το 2023. Όμως το Red Hot Chili Peppers Greece θα ακολουθήσει την αγαπημένη μας μπάντα στην Ευρώπη το 2022!
Απο σοσιαλ του RHCP Greece
Ναι το 23 λογικά παει
Μικρό μοιάζει για muse .δε ξέρω αν είναι και ο χώρος κατάλληλος εκεί.θυμαστε πλατεία νερού τι έγινε.
Οποιος έκλεισε το 19 θα τους δει σχεδόν 4 χρόνια μετά δλδ;
Άσχετο αλλά και σχετικό οι υποτιθέμενα κλεισμένοι για το rockwave deep purple παίζουν άλλου τις μέρες που θα γίνει το φεστιβάλ (21, 22, 23 Ιουλίου 2022)
Οι Deep Purple έχουν ακυρώσει.
Το ετζεκτ έβαλε στορι Καλλιμάρμαρο (soon)
Μπας και κλάψω που τη γνώρισα λέω εγώ τώρα μπας και προσπαθήσω να τη ξεχάσω.
Ναι αλλά και γιατί όχι τούβλο τούβλο πρέπει να το έφτιαξαν αυτό το Καλλιμάρμαρο τελικά ολόκληροι τοίχοι.
Roger Waters με opening τους Aerosmith?
Aerosmith με support Cooper; Brick by brick δηλ House οf Fire και έτσι. Ξεκάθαρα
Εμένα μου κάνει για yellow brick road
Αν πω ότι μου είχε λείψει όλο αυτό, θα είμαι πολύ παράξενος;
(και όχι, δεν είναι hint για επερχόμενη συναυλία, για όσους αναρωτήθηκαν, πραγματικά ρωτάω!)
Εχεις Waters στις ΗΠΑ με τουρ απο Ιουλιο μεχρι Οκτωβριο και Alice στην Ευρωπη ολο το καλοκαιρι. Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεστε.
Και οχι Ιαν, δεν εισαι καθολου παραξενος. Αγαπαμε μπλακι, αγαπαμε και το στιλακι. Αντε μπας και δουμε/ακουσουμε τπτ επιτελους.
Καλά όλα αυτά και αισιόδοξα ξέρω γω αλλά στο τέλος με ματρουγκάντα θα τη βγάλουμε
Καλα ημασταν εναμισι χρονο. Πανω που μας φτιαχνεις, μας το χαλας. Ευχαριστουμε, εις ανωτερα
Και Λοκομόντο στο popwave…
Έχουμε καμία πληροφορία αν θα γίνει το long beach στην Κατερίνη; Ο Λώρης έχει παρατήσει το σάιτ και τα σοσιαλ από το καλοκαίρι του 20 χωρίς ενημέρωση
ο Λώρης κρύβεται μάλλον γενικώς μετά το φιάσκο με το Rockwave…
Ejekt και Καλλιμάρμαρο μάλλον Madrugada μυρίζει, μιας και βγάζουν καινούριο album.
Ο Λωρης εχει πει για τριημερο Rockwave τον Ιουλιο. Θα δουμε.