Τωρα που ειπες gojira,φερτε τους γαμω την τρελα μου
ούτε εγώ έχω ιδέα περί τίνος πρόκειται , αλλά δεν κάνει κακό η ποικιλομορφία στις μουσικές επιλογές
Δεν έχω ιδέα τι κοινό έχει στην Ελλάδα , παρόλα αυτά καλά κάνει
Από πολύ πρόχειρη αναζήτηση δεν με αφορά ,αλλά κακό δεν κάνει ούτε μου τρώει κάποιο slot με τόσες μέρες που έχει διαθέσιμες ακόμα
25 εκατομμύρια followers στο Instagram, κάποιοι θα βρεθούν να πάνε και στην Αθήνα. Είχα τσεκάρει το τελευταίο album της, κυρίως λόγω τoυ cover! Μέγα λάθος! Προσωπικά δεν θα το έδινα ούτε στον Putin να το ακούσει!
ε νταξ δεν είναι και μαρίνα
Ναι ρε, άσχετα αν δεν ακούμε εμείς, είναι δυνατό όνομα και θα τραβήξει κόσμο που δεν ανήκει στο “δικό μας” κοινό. Μια χαρά κίνηση είναι για το φεστιβάλ.
εγω ειχα Μαρινα στο 2 Ροσαλια στο 3
και Z&A στο 1 γιατι οκ γραφουμε στο ροκιν
πωπω βλεπω τα σχόλια κατα απο την ανάρτηση του release και ειμαστε για γέλια ρε παιδια…
Αν ανακοινωθεί πακέτο με Σουλτάνα πάμε τρέχοντας ε
Πολυ καλη κινηση για διοργανωση φεστιβαλ ισχυρο ονομα που θα φερει σιγουρα κοσμο και αυτος ειναι ο σκοπος μιας διοργανωσης συναυλιας η φεστιβαλ αλλωστε.
Κοιταζωντας τα σχολια με ποιανει θλιψη της μη κατανοησης οτι το release δεν ειναι ροκ/μεταλ φεστιβαλ αποκλειστικα και οτι η μη αποδοχη αλλων ειδων μουσικων εστω και αν δεν μας αρεσει η δεν ειναι ποιοτικο για τα γουστα μας
Η μουσικη ενωνει που ελεγε και ο αημνηστος Ξυλουρης και γενικα αυτο πρεπει να ειναι το νοημα αλλα ρε τα σχολια The masturbation goes cloud που δεν λεγανε στο χωριο μου.
Υπαρχει βεβαια και το αλλο οτι απλως οι λιγοι "κακοι’ κανουν περισσοτερο θορυβο απο τους καλους.
Και πας σε αλλα φεστιβαλς στο εξωτερικο με 5-10 stages αλλα ποπ αλλα μεταλ αλλα εθνικ κτλπ και χαιρεσαι να πηγαινεις απο το ενα στο αλλο να ακουσεις διαφορετικες μουσικες και εδω κοροιδευουν το διοργανωτη.
Βασικα στοιχεια σεβασμου και αποδοχης του διαφορετικου.
Ελπιζω να μην αναφέρεσαι εδω μεσα. Γιατι εδω εγινε ενας lite χαβαλες…
Είπα να την αράξω και να γελάσω με τα σχόλια αλλά μερικά μου την έδωσαν. Από την μια κάτι κολλημένοι μεταλάδες φουλ στα σεξιστικά σχόλια και απ την άλλη φιλόσοφοι του καναπέ φεμινιστές που τσουβαλιάζουν τους πάντες και τα πάντα. Δεν γίνεται να τους απαγορευτεί το ίντερνετ σε όλους αυτούς;
Πραγματικά απορώ για την γκρίνια πάντως. Το release ουδέποτε ήταν μεταλ φεστιβαλ και που να μην είχε και 2 μεταλ μέρες ήδη δηλαδή. Επειδή ο άλλος είναι εκτός πραγματικότητας και περιμένει Metallica η δεν έχει δει ότι οι soad φέτος δεν είναι σε περιοδεία φταίει το release; Δυνατό όνομα, όχι για μας προχωράμε. Άντε και Dua Lipa κλπ
Εμένα πάλι με πιάνει θλίψη βλέποντας τέτοια γραμματική, συντακτικό και ορθογραφία
Που τα διαβάζετε τα σχολια
Για το FB μιλάω
Μακαρι να ημουν παλι 15 χρονων κ να εκανα κομμεντ
“Μονο μειντεν ρε μουνια”
Που οκ ισχυει αλλα δεν είμαι πια 15
Release: Royksopp
Εντάξει Royksopp που έβαλα να δω περί τίνος πρόκειται, η μουσική τους ακούγεται. Η άλλη η Rosalia πώς τη λένε δεν ακούγεται ούτε με ωτοασπίδες.
Αλλά εντάξει θα μαζέψει 5-6 χιλιάδες έφηβες (και έφηβους) το φεστιβάλ και θα τα βγάλει τα γκαφρα το Release.
Έκλαψα με σχόλιο “το Release έπαθε Rockwave”
Παραπάνω θα μαζέψει και σίγουρα όχο μόνο εφήβους.
Δεν έπαθε rockwave. Το release δεν ηταν ποτε metal festival. Πρόσθεσε το metal το 2019. Rockave θα πάθαινε αν έβαζε ίδια μέρα Rosalia και Helloween.