Φημες για συναυλιες #2

λιτλ μις σανσαιν - δλδ γκοστ. πφ.

Δυσκολευομαι να καταλάβω ο πρωτο ρεφερνς. Προσωπικά μου φαίνεται το γεγονός του καλοκαιριού να έρθουν οι Ghost. Τελευταια φορα τους είχα δει με το μηνμειώδες Meliora, πριν τα δικαστήρια κτλπ και μου έπεσε το σαγόνι

1 Like

α… ναι κατάλαβα κι εγώ. Pantera πως και δε φέρνουνε ?

Ω ρε πστ δεν εχουμε λεφτα ρε γτχ

Γινεται να ειναι ίδια μερα Alter Bridge και Ghost στην Ελλάδα?? Βέβαια αυτό σημαίνει Ghost δεύτερο ονομα και ξενερώνω λίγο

μια χαρά είναι, πας, βλέπεις γκοστ, φεύγεις. Ούτε κίνηση ούτε τίποτα

4 Likes

Μικρότερο set :stuck_out_tongue:

2 Likes

Συγκεντρωθείτε.

Χιντ #3 για την τρίτη μπάντα:

Το προφανες ειναι οι ιν φλεημς αλλα οι ΑΒ στις 24 παιζουν ιταλια ενω οι αλλοι οσλο…

Κανε θεε μου να ειναι γκοστ και ιν φλεημς, δεν εχουμε λεφτα ρε

3 Likes

Θα έλεγα Bewitched, αλλά παίζουν σήμερα. Lizzy Borden;

Iσως candlemass?

Στο tons of rock του Oslo 23 και 24 Ιουνιου παντως παιζουν μεταξυ αλλων ghost, in flames και candlemass

2 Likes

Αμα ειναι ghost και in flames μαζι με χανετε κυριοι

7 Likes

Ο,τι και να είναι εγώ πάλι θα γκρινιάζω ότι δεν έχω άλλα λεφτά να τα δω όλα και ΘΕΛΩ να τα δω ΟΛΑ

2 Likes

1 Like

Μην ανησυχείτε, πιθανότατα δεν θα έρθουν οι Alter Bridge, οπότε και τη χολή σας θα μπορείτε να κρατήσετε (για αλλού) και όσοι μπορεί να ήθελαν να τους δουν να μην χρειάζεται να ανεχτουν το ballbreaking.

7 Likes

Ποιοι είναι οι Alter Bridge?

6 Likes

Εγώ πάντως προσεύχομαι για ghost/in flames για να κάνω οικονομία αφού δεν θα έρθουν οι ΑΒ αλλά να συνεχίσω το ballbreaking που δεν έρχονται οι ΑΒ :sweat_smile:

1 Like

Αθωο χιουμορ λεγεται, οχι χολη.
Που να ειχε ειπωθει και τιποτα πραγματικα αρνητικο.

1 Like

Να αφήσω κι εγώ ένα κόμεντ που κάνει αθώο χιούμορ (κάτω από άρθρο που έγραφε υπέρ της Ροζαλίας στο Release).

Χαχαχαχαχαχαχα
Γελάω γιατί ο Αντώνης είναι συγχωριανός μου και ξάδερφος της γυναίκας μου :joy:

6 Likes