Αυτό υπέθεσα, αλλά πού είναι, θα μπουν κάτω από γκοστ;
Έλα ντεεεε
καλά ας έρθουν και ας παίξουν όπου να ναι
Να μπουν κατω απο Helloween - δεν εχουν ανακοινωσει τιποτα ακομα γιαυτη την μερα
Παίζουν Graspop εκείνη τη μέρα.
μάλλον δεν είναι το σωστό τοπικ, αλλά ξέρουμε τι παίζει με εκλογές και συναυλίες;
θα γίνουν ή τις κλαίμε; και σε τι διάστημα πριν τις εκλογές;
Αυτά έχει το ΣΚ 1 και 2 Ιουλίου. (για όποιον ενδιαφέρεται)
εδιτ:
Και το αμέσως προηγούμενο ΣΚ 24 και 25 Ιουνίου.
Είπε 2 Ιούλιου οι δεύτερες.
το αργότερο μέχρι τις αρχές Ιουλίου είπε.
το θέμα είναι ακυρώνονται οι συναυλίες; αν ναι, μόνο το ΣΚ των εκλογών ή και φάση 1 εβδομάδα πριν ξερωγω;
Εχουν γινει συναυλιες παραμονη εκλογων, παραμονη δημοψηφισματος κλπ. Θεωρω οτι μονο η ιδια η μερα των εκλογων ειναι επιφοβη.
Δεν νομίζω να ακυρώνεται τίποτα. Δεν είμαστε σε δεκαετία 80 και κανείς δεν μπορεί να σου επιβάλλει να μην διοργανώσεις κάτι.
Βράδυ 21ης Μαΐου θα βλέπουμε τελικό Ευρωλίγκας. Ποιος τις χέζει τις συναυλίες.
Ελα ρε εδω δεν ακυρωθηκαν π.χ. οι leprous σε εθνικη τραγωδία, θα ακυρωσουν ολοκληρα φεστιβαλ για εκλογές; το θεωρω δύσκολο
Που ζούμε στο 80 που κλείνανε και τα καφενεία μην πλακωθουν για τα κομματικά;
Θα πω κι εγω το δικο μου: ρε ειστε καλα; Τι δουλεια εχουν οι εκλογες με τις συναυλιες;
Δεν είμαι σίγουρος ποιο από τα δύο είναι μεγαλύτερη εθνική τραγωδία…
Θυμαμαι ειχαμε εκλογες (μαλλον δημοτικες) καπου πριν 18-20 χρονια.Πηγα ψηφισα κ μετα εκανα το καθηκον μου βλεποντας candlemass
βουλευτικές ήταν. Candlemass, grand magus, memory garden στο gagarin. τότε που το ηχογράφησαν
Ουτε που θυμαμαι οτι επαιζαν μαζι grand magus κ memory garden
Μου θύμισες τα δικά μου το 2019 πωπω. 25 Μαίου βράδυ πάω Enforcer στο Κύτταρο, ξεαυχενιάζομαι, 26 Μαϊου 6.30 ώρα το πρωί πάω σχεδόν άϋπνος στο εκλογικό τμήμα στο Χαλάνδρι δικαστικός αντιπρόσωπος στις τριπλές εκλογές. Πρώτες μου εκλογές κιόλας, μου βγήκε ο πάτος από την κούραση. Κατέθεσα τον σάκο στην Ευελπίδων στις 7 το πρωί της επόμενης μέρας και κάπου εκεί με παίρνει τηλ το αφεντικό ότι με θέλουν οπως και δήποτε σε meeting με την BIC στην Άνοιξη 9.30 το πρωί. Αντέδρασα, αλλά υπέκυψα, και χωρίς ούτε μισή ώρα ύπνο οδήγησα μέχρι εκεί. Και φυσικά στο meeting δεν χρειάστηκε να μιλήσω ούτε δευτερόλεπτο, κόντεψα να κοιμηθώ κιόλας πάνω στο γραφείο. Καθώς φεύγαμε τα έχωσα στο αφεντικό, οριακά μπροστά στον πελάτη, και με γύρισε συνάδελφος σπίτι γιατί ήμουν έτοιμος να λιποθυμήσω από την κούραση. Είχε δίκιο η έρμη η μάνα όταν είπε μην πας σε συναυλία το βράδυ πριν από μεγάλη μέρα, αλλά τι μέταλ ιστορία θα είχα να γράψω άμα δεν είχε γίνει αυτό;