μια χαρά είσαι, πήγαινε μίλα της
Εφιαλτη στη χωρα των νυχτεριδων θα δουμε blackie; η μιας και ειναι εφιαλτης μονο στον υπνο μας;
We have such sights to show you!
Τους Depeche Mode τους βλέπω για eject
25 Ioυλίου οι Korn στη Βουλγαρία. Δεν ξέρω αν έχουν ξαναπαίξει ποτέ εκεί. Είναι μεγάλη ευκαιρία να τους κλείσουν κι από 'δω. Θα είναι λίγο ξεφτίλα να μην έρθουν.
…περιμένοντας εμμονικά να ανακοινώσει κάποιος QotSA και PJ Harvey…
πραγματικά θα είναι έγκλημα να μην έρθουν φέτος σε κάποιο φεστιβάλ…
Αυτο ακριβως.
Με PJ, QOTSA, Pulp, Smashing Pumpkins ειμαι υπερκαλυμενος.
Πού θα τους δεις; Γιατί εδώ, δεν
εχει ξεγραφτει δλδ ??
Από τη μόνη συναυλία του Ευρωπαϊκού leg τηςπεριοδείας του 2006 που δεν ήταν sold out πιστεύω .
Πέρα από την πλάκα, οι PJ πλέον κάνουν πολύ περιορισμένες περιοδείες. Τις φήμες που είχαν ποσταριστεί στο topic τους τις έχω ακούσει κι εγώ και νομίζω ότι οι ανακοινώσεις θα τις ακολουθούν. Αν θυμάμαι ούτε καν Ιταλία δεν έχει, έχει Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία και κάτι φεστιβάλ σε Μαδρίτη και Λισαβώνα.
PJ Harvey ρει !
Που να βγάλεις άκρη με βαμμένους ρε, δεν το κατάλαβες μονομιάς ότι εννοούσε τους Pearl Jam?
Παντελής καρβέλια ονειρεύεται
Ε πού να καταλάβω μωρέ
Δεν φταις.
PJ ειναι ΜΟΝΟ PEARL JAM !!!
Άστα και λέγε τι σχεδιάζεις
antwoord ?? αν και χλωμό το κόβω.
Η οποια δεν ήταν σολντ αουτ αλλά το κλειστό ΟΑΚΑ ήταν σχεδόν γεμάτο, να τα λέμε κι αυτα
Όταν οι PJ δεν πατάνε πόδι σε χώρες όπως η Ιταλία, δεν έχουμε την παραμικρή ελπίδα.
Για qotsa υπάρχει καμία φήμη; Όλο εγώ γύρω γυρίζουν το καλοκαίρι, είναι ευκαιρία να έρθουν.