Φημες για συναυλιες #2

Κοιμασαι ηδη η’ Περιμενεις Τον Υπνο;

8 Likes

Κοιμάμαι ήδη, γιατί ξυπνάω και νωρίς αύριο, στις 6:00 το πρωί… Πώς φτάσανε τα Χριστούγεννα ούτε που το κατάλαβα

5 Likes

Για όνομα του θεού παιδιά σταματήστε τις αναφορές σε κομμάτια των theater γιατί με πιάνει πανικός!

2 Likes

Όχι, σε διαβεβαιώ, δεν έχει γίνει καμία αναφορά στους Theatre of Tragedy… Νομίζω μας Παρεξήγησες

1 Like

Ευτυχώς γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν θανατηφόρο.

1 Like

Βλέπω σας έχει πιάσει όλους εσωτερική αναμπουμπουλα στον έκτο βαθμό με τα πιθανά νέα

2 Likes

Όχι και όλους… κάποιοι κοιμόμαστε άνετα και σπίτι, δεν χρειάζεται να τρέχουμε σε στάδια… :nerd_face:

1 Like

Σκέτος, ή μήπως κάποια επίθεση πανικού;

1 Like

Είπα να κρατηθώ να μην μιλήσω, όμως… Φλέγεται η Ψυχή μου: όσοι ειρωνευστε την ανταλλαγη μηνυμάτων με υπονοούμενα για μελλοντικά live, κοιτάξτε στον Καθρέφτη φιλοι μου! Γιατί το να Ανάβουμε το Φυτιλι και να φευγουμε δεν ειναι και τόσο ωραία τακτική!!!

1 Like

Αυτό δεν είναι τίτλος τραγουδιού, τι είναι? Στίχος?

Ναι ρε, από το Pull Me Under.

4 Likes

Πως γινεται να μην εχεις τραγουδησει στην εφηβεια σου 200 φορες ΛΟΣΤ ΙΝ ΔΕΣΚΑΑΑΑααααΑΑΑΑΗΗΗΗ οσο πιο παραφωνα γινεται και να εισαι και φαν της μπαντας?

7 Likes

:rofl: :rofl:
Δεν μου ερχόταν με τίποτα :blush:

1 Like

Προσπαθώντας να φτασεις την παραφωνία του Λαμπρι ε;

2 Likes

8

Έλα ρε, έρχεται ο Έμινεμ;

2 Likes

Είναι σε τουρ με τον Petrozza

Κάπως έτσι το 8?

2 Likes

Μέχρι 25/07 δεν παίρνουμε άδεια ή προγραμματίζουμε να είμαστε Αθήνα… για να βοηθήσω λίγο στο προγραμματισμό :wink:

10 Likes

Ωχ! Εχω κανονίσει να φυγω 26/7. Προλαβαίνω;