Φημες για συναυλιες #2

Iron Maiden - καλοί θα ναι λογικά, αλλα alexanderdelarge θα παίξουν ??
Def Leppard - τώρα που ξεκουρδισανε και λίγο μια χαρά τα λέει, πριν και μετά τα 10s, σφιγγότανε.
Europe - εδώ μιλάμε για μπάντα που αν δεν είναι ξεκούραστος, ΔΕΝ. έχω φύγει απο σκηνή φεστιβάλ γιατί το θεώρησα, για κλαματα, απο την άλλη Ολλανδία mid 00s ήταν τίμιοι σε δίωρο σετ.
Nevermore - wildcard, ή που θα κάνουν γκελ, ή που θα είναι για κλάματα.
Running Wild - ωραίος κατάλογος - αλλά όσοι περιμένουν την ένταση των 90s, δεν θα τη βρουν, είναι πολύ πιο yacht η κατάσταση, στα γεράματα.

Ότι παίζει καλό είναι, γιατί πεθαίνουν σιγά σιγά και αποσύρονται, απλά καλό είναι να μην είναι αρπαχτές και άρπα κόλα.

2 Likes

Τύπε, φαντάζεσαι να πέθαιναν και να μην αποσύρονταν;;;;
:scream: :ghost: :skull:

8 Likes

Πολύ καλύτερα οι τίμιοι υπερήλικες του μέταλ, με τα μακριά μαλλιά και την αυθεντικότητα να ξεχειλίζει, παρά κάτι ατάλαντους νεολαίους με κοντά κουρέματα που αν τους κατεβάσεις από τη σκηνή και τους βάλεις ανάμεσα στο κοινό μοιάζουν με τον απουσιολόγο της τάξης. Εκτός σκηνής, φαίνονται σαν να βγήκαν από γραφείο λογιστών, αλλά πάνω στη σκηνή ουρλιάζουν κάτι μπαρμπούτσαλα deathcore, beatdown hardcore, δίνοντας πάτημα σε όσους λένε ότι το μέταλ είναι απλώς θόρυβος. Μόνο πόζα και ντεσιμπέλ.

Και μετά έχεις τους άλλους, τους “Hulk” της σκηνής, γεμάτους τατουάζ και φουσκωμένους από τα στεροειδή, που νομίζεις ότι είναι επαγγελματίες bodybuilders, όχι μουσικοί. Το μέταλ δεν είναι γυμναστήριο, ούτε Instagram.

Το ’98 που ήρθαν οι Rolling Stones, κάποιοι τους έλεγαν παππούδες στα 55 τους. Από κάποια βιντεάκια που έχω δει και κριτικές που διάβασα, το λάιβ γάμησε. Και χωρίς να τρελαίνομαι για τη συγκεκριμένη μπάντα.

5 Likes

Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε μεγάλε???
Αρχηγικό μήνυμα όπως πάντα

13 Likes

πωπω τικάρω πολλά κουτάκια :stuck_out_tongue:
Ευτυχώς δεν πάω γυμναστήριο και σώθηκα κάπως

7 Likes

Δώσε ορισμό να το χαράξουμε σε μάρμαρο

12 Likes

Μόνο αρνητική διαλεκτική, δεν θα υποπέσουμε στην απολυταρχία των ορισμών, έλα σε παρακαλώ

4 Likes

Ευτυχώς δεν είπε για TikTok, θες να πεις!

5 Likes

Έχω και Instagram γι αυτό δεν είπα τίποτα :stuck_out_tongue:

1 Like

Ναι αλλά για τους θολους ετεροπροσδιορισμους δεν λέτε τίποτα!1!11!

Και ενα δεκαλογο βέβαια, έστω του τι δεν είναι μέταλ, για να τον βάλουμε σε δύο πλάκες, θα τον εκτιμούσε το φόρουμ θαρρώ.

4 Likes

Είμαστε πίσω σου, με ξεθωριασμένα αμάνικα και τις χαίτες να ανεμίζουν

2 Likes

Eγω πολύ γουστάρω να είναι μια μπάντα black metal έτσι και να δίνει πόνο.
Επίσης εκεί που οι άλλοι ακούνε θόρυβο, εμείς ακούμε μουσική.

6 Likes

Δεν ξέρω αν υπάρχει ορισμός. Επειδή όμως -όπως λένε οι φίλοι μας οι Κινέζοι- μια φωτογραφία = 1000 λέξεις, θα σου δώσω με μία φωτό τον ορισμό της μέταλ.

Αυτή η φωτογραφία είναι το μέταλ :point_down:

images

Summary

Το μάρμαρο δεν είναι καν ασφαλές. Και ο Μωυσής είχε τις 10 εντολές γραμμένες σε μάρμαρο αλλά το πέταξε κάτω και το έσπασε από τα νεύρα του μόλις διαπίστωσε ότι οι Εβραίοι το είχαν ρίξει στην ειδωλολατρεία και προσκυνούσαν χρυσά μοσχάρια.

2 Likes

o metal god δεν ειναι μεταλ δλδ;

2 Likes

όχι βέβαια , he’s the gay guy in the band

1 Like

Ο μεταλ γκοντ δεν ειναι στη φωτο, πισω, με το μουστακι;

O Rob Halford φυσικά και είναι μέταλ. Απλά έχει θέμα τριχόπτωσης. Τι να κάνει, να αφήσει μαλλί όταν δεν έχει; Πολύ καλά έκανε και τα ξύρισε όλα.

Όπως και ο Kerry King, είχε μαλλί μέχρι αρχές 90s, μετά του παρουσιάστηκε θέμα τριχόπτωσης και ξύρισε και αυτός το κεφάλι του. Μια χαρά έκανε.

Ευχαριστώ.

Ποια θα έλεγες πως είναι τα αντίστοιχα στο μέταλ?

Εγώ πάντως παρόλο που έχω μπιφτέκι και αραίωση τα άφησα μακριά πάλι μετά από 20 χρόνια. Περνάω το τεστ?

1 Like