Αν ήταν φεστιβάλ με συνεχόμενες ημέρες ναι, για κάποιον εκτός Αθηνών δυστυχώς δεν είναι μόνο 30 ευρώ επιπλέον.
Αλλά θα το σκεφτώ, υπάρχουν και οι εκδρομές που γίνονται που ωστόσο είναι κουραστικές για εμάς τους άνω των σαράντα .
πολύ σωστή παρατήρηση, το είπα μέσα από το bubble μου.
Τότε helloween για ένα ακόμα τρελό πάρτι
Πάντως οι savs είναι Co headliners. Συνεπώς η αλλαγή είναι ότι θα παίξουν στη θέση #2.
Αυτό μού αρκεί μετά το έπος του προηγούμενου καλοκαιριού. Σίγουρα αν ήταν σκέτοι πρώτοι, θα έπαιζαν ένα 90-100λεπτο αντί για 80αρι ξέρω γω. Αλλά helloween + savs + sabbaton σε τρεις σκόρπιες μέρες (για να είναι όλοι headliners) θα ήταν αυτοκτονία. Και savs κάτω από helloween θα ήταν ονειρωξη, αλλά θα έπεφτε πετσόκομμα.
Συνεπως μάλλον έχουμε την καλύτερη δυνατή λύση, με δεδομένο ότι οι sabbaton είναι μέσα. Χωρίς αυτούς θα μιλούσαμε σε άλλη βάση.
Ωραια τα ονοματα που ανακοινωθηκαν, δεν λεω. Και Helloween θα κλεισω για να ξαναδω, και Moby το ιδιο. Και Savatage, Sabaton θα προσπαθησω να παω αν και δεν ειμαι φαν.
Κατι φρεσκο στα φεστιβαλ θα δουμε ομως φετος; Οι μονοι νεοφερμενοι ειναι οι Knocked Loose και αυτους θα τους δουμε ελεω Metallica και σε μεμονωμενη συναυλια. Εξω ανακοινωνονται σωρηδον πολλα και τεραστια ονοματα τυπου MCR, Limp Bizkit και εδω ακομα τιποτα!
νομίζω έχει ακουστεί και για εδώ.
από αυτούς δεν πέθανε κάποιο μέλος πριν λίγες μέρες; ή δεν ήταν ακόμα στη μπάντα;
Δυστυχως ναι. Εφυγε απο την ζωη ο μπασίστας τους.
Βίντεο από περσινά μακρινά πλάνα με “stay tuned” ανέβασε το Ejekt
Μακάρι να φέρουν Limp Bizkit , σίγουρα για μένα θα είναι η συναυλία του καλοκαιριού, αν τυχόν πραγματοποιηθεί.
Για perfect circle να έχω ελπίδα για Ελλάδα; Εμφανίζονται σε αρκετά φεστιβάλ κεντρική και βόρεια Ευρώπη το 26.
Κανένας Λώρης αν κάνει την έκπληξη, όπως με Puscifer.
Μαζί με αυτά που μας έρχονται, Ευρώπη κυκλοφορεί κ Jack White - λέτε;
οι γνωστες παπατζες του συγκεκριμενου site!!
Τελικα ακυρο προς το παρον για Ευρωπη απο οσο φαινεται οι AC DC
Μεγάλο αλάνι ο Blaze χτες. Ακόμα η φωτιά έκαιγε μέσα του, μας άφησε πεινασμένους ο κερατάς.
Ευκολάκι αυτή τη φορά!
Λώρης κλασσικά; + rc?
Οχι μονο περισσευει αλλα μιλαμε βρισκομαστε ακριβως ενδιαμεσα απο Ιταλια - Τουρκια. Δλδ αν οχι τωρα, ποτε;
Τελικα περισσεψε! Αντε να δουμε και τι support θα εχουν αυτοι και οι LB! Απο αυτα που περιοδευουν φετος και ηχητικα ειναι κοντα σε αυτους τους 2 εχουμε και λεμε:
- Papa Roach 0%. 15 εχουν κενο αλλα παιζουν στις 16 Κρακοβια και 28 στο Werchter
- Breaking Benjamin εχουν ανοιχτες και τις 2 ημερομηνιες αλλα στις 15 το βρισκω απο δυσκολο εως απιθανο μιας και θα βρισκονται στη κεντρικη Ευρωπη εκεινες τις μερες. Ισως στις 28;
- P.O.D. στις 15 επισης δυσκολο, στις 28 πιο ευκολο
- Static-X και αυτοι στις 15 θα βρισκονται πιο κεντρικα / βορεια. Για τις 28 πιο ευκολο
- Godsmack απιθανο το βλεπω. Βγαινουν προς τα τελη Ιουλιου σε περιοδεια
- Bad Omens 15 εχουν κενο και 16 παιζουν Μιλανο οποτε γιατι οχι;
Godsmack είναι μεγαλύτερο βεληνεκούς συγκρότημα από Three Days Grace για να τους βάλουν support. Αν τους έφερναν μόνους τους θα ήταν φοβερή φάση.
P.O.D. θα ήταν φανταστικά να τους έφερναν support. Αυτό το σούπερ γαμάτο πακέτο είχε έρθει πέρσι την άνοιξη στην Ευρώπη (Godsmack με support P.O.D.) και είχαν πάει μέχρι και Ρουμανία, Βουλγαρία. Απίστευτες μπαντάρες και οι δύο, ειδικά οι Godsmack. Φυσικά κανένας φωστήρας διοργανωτής δεν τους έφερε από δω.
Three Days Grace πολύ καλή φάση που τους έφεραν επιτέλους. Σπουδαία μπάντα.
Breaking Benjamin ωραίο συγκροτηματάκι, θα έλεγε για support. Τους άλλους δεν έχω ιδιαίτερη άποψη, δεν τους ακούω (κάτι ψιλά μόνο Papa Roach).
Φέρτε MARILYN MANSON ρε παπάρες διοργανωτές! Εκτός του ότι κάνει συναυλιάρες, το Assassination Under God είναι ο καλύτερος δίσκος που έχει βγει στη ροκ-μέταλ μουσική την τελευταία πενταετία τουλάχιστον.
Ισως The devil wears Prada;