Φημες για συναυλιες #2

μια απο τα ιδια

ή και Carnival Diablos. Μυθική συναυλία στο Ρόδον τότε btw.

4 Likes

Το tv war ανεβασε στα σοσιαλ ενα πολύ περίεργο ποστ για ανακοινωση αγαπημένης μπαντας μεσα στις επόμενες μέρες. Για να δούμε…

Και τελικά βλέπω το κατεβασαν…

Τελικα δεν θα εχει rockwave φετος?

Αυτο σκεφτομουν κ εγω,εχει μεινει τιποτε αλλο να ερθει?

Φερε ρε Λωρη Running Wild και ας σε ξεχεσουμε μετα .

2 Likes

μπα. μπήκε μέσα πέρυσι, οπότε λογικά μικρά και συνηθισμένα και μετά απο τα μεγαλύτερα μια απο τα ίδια. δυστυχώς φεύγουν οι ήρωες σιγά σιγά και μετά θα μείνουμε με τις καρικατούρες.

2 Likes

Ε πώς να μη μπει μέσα αφού κοίταζε να μαζεύει 50άρικα αντί να φτιάξει ένα τριήμερο φεστιβάλ τούμπανο να τραβήξει όλον τον κόσμο.

Άμα φέρει Running wild θα πάμε μπουσουλώντας πάντως. Δεν ξέρω αν έχει μείνει και τίποτα άλλο να κλεισει

Τωρα που εχουν ανακοινωθει ενα σκασμό ονοματα, εδω και πολύ καιρό, και ο κοσμος εχει ηδη παρει πολλα εισιτηρια, το Rockwave θα σωθει ή με πολύ καλα ονόματα, η με καλο μονοήμερο φεστιβάλ.

1 Like

Running Wild
Linkin Park
Marilyn Manson
Robert Plant
Twisted Sister (αν και νομίζω, ακύρωσαν περιοδεία)

Α και Rotting Christ Αθήνα έχουν καιρό να παίξουν, έτοιμο support.

Τι έχουν καιρό να παίξουν Αθήνα;

Χτες έπαιξε ο Σάκης Τόλης στο Floyd και ήταν γαμώ.

Κατάλαβες τι εννοώ.
Από Λυκαβηττο 2024.

Καλά για τόσο μεγάλο όνομα όπως Linkin Park/Manson δεν παίζει να το ανακοινώσει τελευταία στιγμή.

Για Plant όμως τραβιόμουν άνετα στο χωράφι πάλι. Χωράει και άνετα μια ημερομηνία στο πρόγραμμα της περιοδείας του.

4 Likes

Για Plant παμε οπου παιξει.

3 Likes

μιλάμε για μπάτζετ 2.5 εκατομμύρια για να έχεις ΠΟΣΟ κόσμο ?

Οι Linkin Park εμπορικα ειναι πολλες φορες πανω απο τον Manson ρε συ. Επισης, ο Manson ερχεται Βουλγαρια. Δεν το θεωρω απιθανο να ερθει κι εδω.