εδώ μπαίνει και θέμα αν θα είναι κολλητή ημερομηνία με τις ήδη ανακοινωμένες του Ejekt (άρα πχ o Manson αποκλείεται) ή θα είναι κολλητή ημερομηνία με το Hills of Rock
Manson, Elactric Callboy, Lamb Of God, ας διαλέξουν κάτι. Ας μη διαλέξουν Sex Pistols, please.
Ιδανικά να φτιάξουν ένα ωραίο πακετάκι Manson/Nothing More/Northlane και γίναμε!
Με Wolf Alice πιστεύω θα ερχόταν επιτέλους η εξιλέωση για την ακύρωση των Foals, τότε στην πανδημία.
Ακούς Ejekt;
τους περίμενα κι εγώ μιας και παίζουν και Πλοβντιβ και Κωνσταντινούπολη. ίσως για κάτω από Florence;
εντιτ: 14 Ιουλίου (Florence) έχουν κενό. 10 παίζουν Λισαβόνα και 15 Κωνσταντινούπολη
Ταμάμ είναι τότε ![]()
Big News οι ιμιτασιον Pistols που είναι οριακά για Arch;
Ελπίζω Μάνσον.

Τραγουδάει χρόνια με τη Σάττι. Νομίζω την έχω πετύχει και με Μποφίλιου.
Μάλλον μας κοροϊδεύει το Ejekt… ![]()
Edit: εντάξει, support στην Florence.
αυτα γραφτηκαν ως αρνητικα?
Αντε φερτε Lamb of God επιτελους, παει καιρος απο το Wrath.
Καθόλου, ήταν απάντηση στο είμαι αδαής του Μιχάλη.
Α ναι, θα είναι και στις επερχόμενες παραστάσεις του Πάνου Βλάχου στο Vox.
2019 είχαν έρθει, αλλα ναι, θέλουμε να τους δούμε
ωχ σωστα - ελειπα τοτε και το ειχα διαγραψει.
Κυκλοφορεί μία φήμη για Muse…
Δεν ειναι σε περιοδεια απ’ οσο ξερω.
Βγαζουν νεο αλμπουμ το καλοκαιρι και εχουν ηδη αμερικανικη περιοδεια για την ιδια εποχη, λογικα απο φθινοπωρο θα παιζουν στην Ελλαδα στην προωθηση του “The Wow! Signal”, που κυκλοφορει στις 26 Ιουνιου. Θα παιζουν μεχρι 31 Αυγουστου στην Αμερικη. Ισως να τους προλαβετε Ελλαδα καλοκαιρι αν παιξουν μεχρι τις 22 Σεπτεμβριου @kbil
Muse ειναι παντως η μπαντα που βαζω καθε καλοκαιρι στο ερωτηματολογιο του Release ![]()