Ο Κριμσον να πάει να παίξει 2Κ και να μας αφήσει ήσυχους:p:p
Μα καλά, ακόμη περιοδεύουν οι Kyuss Lives! ? Το παραχέσανε νομίζω ε…
edit: Silent Winter, έχουν ήδη ανακοινώσει εμφανίσεις (π.χ στο Sweden Rock Festival).
Ε, η κυκλοφορία του νέου δίσκου θα συνοδευτεί και από περιοδεία φαντάζομαι. Υπομονή.
Αχαχαχαχα… Να ρωτήσω κάτι, οι Saint Vitus δεν κάνουν περιοδεία φέτος ;
απο τη στιγμη που εχει μεταλλικα,δεν παιζει να μη τους φερουν ελλαδα κατα τη γνωμη μου.το μονο σιγουρο ειναι οτι θα δουμε mastodon :lol:
[SPOILER]οσο και να την λατρευω αυτη τη μπαντα το γελιο μου βγηκε αβιαστα[/SPOILER]
εντιτ ειναι σιγουρο οτι θα ερθει εδω το σονισφερ ε?
Για πάμεεεεεε
Ακούς saint vitus?
φέρτε guns να γουστάρουμε!!!
Ναι!! Γιατί;;
Sonisphere Spain - Metallica, Soundgarden, Slayer, Within Temptation, Mastodon, Children Of Bodom, Kyuss Lives, Gojira+
Τα μισά να φέρουνε…
Τίποτα δεν είναι σίγουρο ή σχεδόν βέβαιο. Καλός ο ενθουσιασμός αλλά ας μην πετάμε από χαρά μέχρι να ανακοινωθεί κάτι επίσημα…
Δυνατο το Sonisphere και στη Φιλανδια.Metallica,Amorphis,Ghost,Machine Head και αλλα που δεν θυμαμαι
Τα πρώτα 4 να φέρουν δηλαδή… 8) (προσωπικά δεν θα χαλιόμου να έφερναν μόνο τους πρώτους :p)
Αν ειναι να δω την ιδια μερα Metallica Και Soundgarden θα βαλω τα κλαμματα! Εφηβικο ονειρο που θα γινει πραγματικοτητα. Και αν προσθεσεις και τους Kyuss ασ’τα να πανε. Μονο οι Τool μου μειναμε για να δω και τα 4 αγαπημενα γκρουπ της εφηβειας μου!
Αν την δευτερη μερα του Rockwave δουμε και Guns 'n Roses θα νομιζω οτι ειμαι ακομα 16 χρονων !
Μην διαγράφετε τον Ντέμη από τώρα…
Oχοχοχοχοχοχοχοχοχο
Καλα ας τους φερει και ο Ντεμης στο Καραισκακης…
εχουμε ειδηση να υποθεσω?
Έτσι φαίνεται :p…
απομακρυνονται οι Μetallica…
απο το site τους:
‘The schedule is almost full now . . . watch for TWO more announcements in the very near future.’
η μια απ τις 2 θα ειναι Πολωνια 10 Μαιου Sonisphere…
η αλλη σιγα μην ειναι η Ελλαδα…
Όντως και κρίμα αλλά ποιον άλλον να φέρουν;; :-k πάει για ακύρωση το φετινό σονισφερ :-k ;;