Ελα ρε ενταξει,γιατι εχασα επεισοδια,δεν υπαρχει καμια εξελιξη απ’οτι βλεπω. Η συναυλια ισχυει,ετσι δεν ειναι? Για εισιτηρια δεν ξερω τι παιζει ομως
Νομίζω επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα. Απλώς μια αρχική δημοσίευση. H ημερομηνία υπάρχει και στο site του συγκροτήματος, άρα ισχύει. Για τιμές ακόμα δεν ξέρουμε, νωρίς είναι ακόμα.
Ok ευχαριστω πολυ για την ενημερωση
Jon Oliva’s Pain: 25th Anniversary tour for Hall Of the Moutain King.απ οτι ειδα στο tour program.εχουν μεινει 2 ημερομηνιες τον ιουλιο κενες.απ τις 15 συνολικα που ειπαν οτι θα κανουν.ειπαν θα κανουν και αλλες, η μονο αυτες τις 15.;;;παιζει να ειμαστε μεσα;;;;June 16- Ritz Theatre, Tampa/Ybor City Florida
June 23 - Z7, Pratteln, SWITZERLAND
June 24 - Graspop Festival, Dessel, BELGIUM
June 27 - Venue TBA, Dubai, UNITED ARAB EMIRATES
June 29 - Turock, Essen, GERMANY
June 30 - Dokkem Festival, Raard, NETHERLANDS
July 3 - Colos-Saal, Aschaffenburg, GERMANY
July 4 - Venue TBA
July 5 - Biebob, Vosselaar, BELGIUM
July 7 - Byscenen, Haugesund, NORWAY
July 10 - Live Club, Milan, ITALY
July 12 - Bang Your Head Festival, Balingen, GERMANY
July 13 - Venue TBA
July 15 - Garage, London, UNITED KINGDO
Σε προσωπική επικοινωνία που είχα με τον Chris Kinder την περασμένη εβδομάδα μου είπε ότι από Ελλάδα δεν τους έχει γίνει κάποια πρόταση…
ντροπη κ αισχος ρε γαμω τους διοργανωτες μου φερτε JOP ρε δεν πρεπει να χαθει αυτη η περιοδεια…!!!
απλά πρέπει να τους δούμε!!!
και να ρθουνε.αν ισχυει αυτο που χε αναφερθει οτι δε θα ναι ο caffery θα το διπλοσκεφτω προσωπικα
Παπ άσε τα σάπια και δήλωσε συμμετοχή στην εκδρομή που θα κάνουμε στο Μιλάνο!!!
ντροπή και αίσχος είναι που ερχονταν οι jop και ο stevens και είχαν 100 και 10 άτομα αντίστοιχα.
επίσης ντροπή και αίσχος είναι και αυτό το anniversary tour, αλλά τα’χουμε ξαναπεί.
ερχονται και τα live των wasp.στο εξωτερικο προς το παρον.αντε να δουμε.να ακουσουμε και κανα διαφορετικο τραγουδι.να δουμε και τι show θα εχει.μακαρει να επαναφερει τπτ αιματα και τετοια.ειπαν λεει θα εχει πολλες εκπληξεις.
Εγώ πάντως δε θέλω να έρθουνε. Χοντρέ χέσε μας. Να 'ταν ο Caffery λες πάει στο διάολο, τώρα οχι.
Ντάξει άμα έρθουν θα πάω αλλά δε παρακαλάω τώρα να τους φέρει κανείς!
Μακάρι για WASP!
Χωρις Caffery? Los poulos malaperdos…OXI XONTΡΕ…
Εν τω μεταξύ είναι τόσο γελοία η φάση. Θα παίξουν και υλικό από Doctor Butcher χωρίς τελικά να είναι ο Chris :lol:
Λεφτα αι$θηματα…που ακουστηκε αυτο οτι δεν θα ειναι ο Caffery?
Wasp πάλιι;;;;;; δεν έχει τύχει να τους δω και μακάρι να έρθουν για να πάω αυτή φορά αλλά για τα λαιβ τους (ειδικά τα τελευταία) δεν ακούω και τα καλύτερα…
αν ισχυει οτι εχει ακουστει γι’αυτη την περιοδεια θα παραμιλαμε μετα το λαιβ… 2ωρο σετ κ φουλ αγαπημενα τραγουδια…
New Guitarist Added for the Hall of the Mountain King tour…
Please give a warm welcome to another great talent…Joe Diaz!
Jon Oliva’s Pain: Chris Caffery is not available for these shows.
από status στο fb της μπάντας
Σχετικα με WASP:
On September 21st 2012 W.A.S.P. will begin the ?30 Years of Thunder? anniversary Tour starting in the United Kingdom and continue Worldwide!!
This World Tour will be the biggest spectacle W.A.S.P. have ever created. [B]The two hour show will consist of three parts. A one hour set contain songs from the first four albums. The second set will be a 25 minute shortened version of ?The Crimson Idol? complete with the movie accompaniment. A third set will consist of material from the New Studio Album, older material and everything in between. [/B]This show will see [B]multiple video screens, pyrotechnics, and elements from the early W.A.S.P. shows (maybe even an exploding cod piece) and Blackie?s moving microphone stand ?Elvis?![/B]
Can’t wait !!!8)8)8)8)