έχω να ακούσω αντίδραση από το γυμνάσιο, καλή φάση θα είναι να τους δούμε και live 8)
x1000000:metal::):!:
To ακούσαμε το νέο άλμπουμ;; Πώς σας φάνηκε; Δεν είναι κακό ε.
Πώς επαναλαμβάνονται οι καιροί ε;;; Κάποτε ο δίσκος τους άνοιγε με το “κορίτσι μου, μου λέει, τον χασαμε τον Μίχαλή - δεν έχουμε Μιχάλη…” και τώρα ακούς το “τι μαλάκες είναι ρε, είναι μαλάκες ρεε, είναι απίστευτο…” . Και το άλμπουμ ξεκινά με το Μέρες Δεκέμβρη, με τσαμπουκά, δύναμη και πανικό. Συγκίνηση σε στιγμές όπως το “Θαμώνες της Μοναξιάς” που φέρνει στο μυαλό κάτι από το χάος του “Κανείς για μένα”. Το “Φωτιά” έιναι επίσης στις πιο καλές στιγμές του δίσκου, ενα αρκετά γνωστό κομμάτι από τα λάηβ της μπάντας τα τελευταία χρόνια. Λίγο το τραβάμε από τα μαλλιά με την συμμετοχή του Σάκη των Rotting Christ στο ¨Όλα τα όρια είναι μια παραίσθηση¨, αλλά είναι κάτι που θα λειτουργήσει θετικά. Δύο διασκευές, η μία σε Μικρούτσικο και η άλλη σε Απροσάρμοστους που είναι αψεγάδιαστες. Και κάνα δυο κομμάτια που είναι ψιλομέτρια.
Θάβοντας λοιπόν στα τάρταρα το γεγονός ότι η μπάντα που ακούω στον Όρκο του Μίσους είναι (για άλλη μια φορά) το μεταλλικό απομεινάρι μιας μυθικής μπάντας που σε καμμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με την αυθεντική σύνθεσή της, το άλμπουμ είναι αρκετά δυναμικό, και χωρίς πολλά - πολλά πετυχαίνει τον στόχο και με κοπάνησε σε αρκετές στιγμές του!
Αναγκαστήκαμε λοιπόν να τους στείλουμε
εξώδικο