- Έλα τώρα που δεν υπάρχει ομοιότητα!! ;p
- Γιατί καλέ το λες αυτό για τον Νταν; Αφού είναι γλυκούλης! (θα έλεγα περισσότερα, αλλά έχω συμφωνήσει ήδη για την κάποια ομοιότητα με sametaler και θα είναι σαν έμμεσο πέσιμο μετά :b)
δε μοιάζω ρε…
και δε το θεώρησα κοπλιμέντο…
και οι αποδείξεις
[SPOILER]
[/SPOILER]
ρένια μην το βασανίζεις το παλικάρι.
ομολογώ πως έχουν γραφεί επικά ποστς εδώ μέσα και έχουν ποσταριστεί θεϊκές φωτός.
κάποια στιγμή λέω να βάλω και γω, να αποκαλυφθεί το πρόσωπο του Θεού και μετά θα πετάξετε όλες τις εικόνες και τα ινδάλματα.
στην οθόνη
Απαλεψιες και ψωνιο
Το τατσομαν επεστρεψε χθες απο τριημερη εις το Βόλο και βαριεται και λεει να καει εδώ :Ρ
πλάτη-αλτερνατίβ ας πουμε (αρχαιοι οικισμοι σεσκλο διμηνι)
για φαι με αγαπημενες φατσες (ναι, ολο αυτο στο κεφάλι μου είναι αληθινο μαλλι)
και πριν το ρεμπεταδικο ( η κοπελιά δίπλα είναι δεσμευμένη σε περιπτωση γνωστης φορουμικης πευτοεπίεθσης :Ρ)
@ Αλέξανδρο: Σαφώς δεν τον βασανίζω, καταθέτω μόνο τεκμήρια!
Και τελοσπάντων, για να μη σπαμμάρω στο θρεντ, λέω να καταθέσω και μια φωτογραφία, έτσι για το καλό μιας και χώνονται όλοι
Κατ’ ουσίαν είναι από τις τελευταίες φωτογραφίες που έβγαλα πριν τα βάψω κόκκινα. I kinda miss my hair… Κατά τ’ άλλα σα φωτογραφία είναι λιτή κι απέριττη και επειδή δε φοράω και μακιγιάζ δείχνω κάπως που έχω αρπάξει από τον ήλιο :b
[SPOILER][/SPOILER]
Τώρα ψάχνω να βρω καμία που να ‘μαι κοκκινομάλλα, αλλά επειδή τα ‘χω λίγο καιρό σ’ αυτό το χρώμα δεν έχει τύχει να τραβήξω καμία- μου βρίσκονται μόνο κάτι σχολικές όπου βαριέμαι να μουντζουρώνω πρόσωπα, μετά κάτι από τις απόκριες, ε και μια δυο-ποζεροστημένες από την πρώτη ημέρα που τα έβαψα και ήθελα να δω πώς μου ήταν. Όλο το φωτογραφικό μου αρχείο κατά τ’ άλλα με θέλει ξανθιά!
:roll::roll::roll::roll::roll:
Κουκλίτσα μουυυυυυυυυυ <3
we want red, we want red
[SPOILER]θελεις να τα φτιαξουμε?[/SPOILER]
In general!
ΛΕΖΜΠΙΑΝ ΑΛΕΡΤ ΙΖ ΜΠΑΚ \m/
[SPOILER][/SPOILER]
tatsoman for the win!! <3 <3
Μιχαλη ευχαριστώ, ουιλσον μπιουτιφουλ!
Εγώ προτιμώ το λιτό και απέριτο ουίλσον, ειδικά όταν πολλές το παρακάνουν με τα βαψίματα…
[SPOILER]Και ναι, το αναγνωρίζω, αυτό είναι μια μορφή πεσίματος…:D[/SPOILER]
Tι μια μορφη ρε ελμαραντ;;;
Πλακα μας κανεις;;;
Αυριο να δεις τι θα γινει. :lol:
Ειμαι ο πρωτος που την πεφτει στα ισα. 8)
Ρηλι ναης. :oops:
Δακρυζω με ποστ νεκρο