Οι Φάτσες μας (Νο 2011)

στηριζουμε την πρωτη εδω!

σοφι καπα ο χυμος λεμονι δεν ειναι για να ραντισω τα ψητα αλλα για να σβηνω τις καταραμενες φλογες που λογω του ζουμιου της σεφταλιας καναν μορντορ ανα δεύτερα την ψησταρια μου.
η Λενα ξερει

Έτσι, πάντα με το λεμονάκι!

Ρωμαϊκή Ιστορία

[SPOILER][/SPOILER][/SPOILER][/SPOILER]

Για να ποσταρω και εγω την φατσα μου[SPOILER] ο ορθιος δηλαδη ο πιο ομορφος:p[/SPOILER]

γειά σου ρε Κέναρε λεβέντη

fixed

Τα κερατακια του αριστερου χεριου ειναι λιγο whenyouseeit,νομιζα οτι εισαι Οτσοα η κατι στην αρχη.

Παρτε και αλλη μια στα νιατα μου[SPOILER][/SPOILER] και μια ακομα πιο παλια[SPOILER][/SPOILER]

moi & martian, καμμένοι μετα από αρκετό αλκοολ στην ονομαστική του εορτή. Εβίβα.

Να παραθέσω ότι δεν του αρέσει το κρασι. ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΝ.

E δεν μου αρεσει. Μια γουλια και στοπ. Και δεν ηπια τοοοοσο ντε (η μονορουφι μπυρα φταιει, ναι, ναι).

:stuck_out_tongue:

Aχεμ. Κάτι παίζει εδώ. Ή μάλλον λάθος. Κάτι παίζεται καιρό εδώ.

explain yourself!
κι αν εννοεις το προφανες, σε τουτη την περιπτωση δεν θα την ανέβαζα τη φωτοου! :stuck_out_tongue:

:naughty:

Δεν εξηγούμαι για τίποτα. Το tatsomartian μιλάει από μόνο του :razz:

Δεν σχολιάζω κανέναν από τους δύο, ζηλεύετε για το θεικό πλάσμα που καθεται δίπλα στον μαρσιαν, ω, ναι.

#-o#-o#-o

Βλεπετε ολοι και ολες πως δεν μιλαω. Αχνα δεν βγαζω ε.

έλα μιας κ τσιπμήσανε κάτι σημαίνει :wink:

αφού το ξέρουμε σ’ αρέσω και μ’ αρέσεις, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις, για να περάσουμε μια τέλεια βραδιά εμείς οι δυοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

[μη βαράτε :stuck_out_tongue: ]