Οι Φάτσες μας (Νο 2011)

[COLOR=“White”]
____________[/COLOR]

Πάρ’ την εσύ ρε, μη κολλάς!

Για να βαλω λιιιιγο λαδι στην φωτια ακομα…Δεν ξερετε for whom the bell tolls. Λεεεεω εγω τωρα :–

Υ.Σ. Τατσο σε γλυτωσα παλι παντως 8)

Ναι, τωρα θα γελάω με το ψάξιμο :Ρ
Και προς απαντηση του δισκοβόλου είμαι ελεύθερη και ωραία (παναθεμα με :lol: ) και η αλήθεια είναι ότι δε με συμφέρει και πολύ που το λέω, αλλά ας έχει XD

Μπορουμε στις εικασιες να εχουμε ενα ναι ή οχι τουλαχιστο ή δε; :!:

Πωπω, μαλακες, της πουτανας γινεται στο φορουμ…

Κάτι περίεργο συμβαίνει εδώ.
Η tatsoman απορρίπτει την υπόθεση εργασίας ότι tatsoman+martian=L.F.E. μετά βδελυγμίας, αν και με μια προσπάθεια να δείξει ότι δεν την αγχώνει το να αποδείξει την αθωότητά της. Προσπαθεί να δημιουργήσει ένα κλίμα ότι η υπόνοια αυτή είναι απρόσμενη και άκρως διασκεδαστική (όχι γελοία βέβαια, δείχνει προσοχή σ’ αυτό το σημείο, άλλωστε θέλει ο κόσμος να πιστεύει ότι με τον martian είναι πολύ καλοί φίλοι και ένας φίλος δεν προσβάλλει το φίλο του), ότι ντάξει γελάμε παιδιά αλλά σοβαρευτείτε, δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Ο martian, αντιθέτως…

Χμμμμ…

O martian, αν εξαιρέσεις ένα-δυο ποστ όπου he plays along με το κλίμα ιλαρότητας που ξεκίνησε η tatsoman (ίσως… μετά ένα σχετικό τηλεφώνημα; ή μετά μια σύντομη συνομιλία στο msn; ποιός ξέρει…), τηρεί μια ύποπτη σιωπή. Υπάρχει κάτι θέλει να μας πει αλλά δεν μπορεί. Τί να είναι αυτό;
Για να μην αναφερθώ στην αδέξια προσπάθειά του να κάνει άμεμπτο, υπεράνω πάσης υποψίας χαβαλέ με την κατά κόσμον φίλη του, με κείνο το αμήχανο “Ειρήνη καλή μου σκάσε”…

Γουότσον, τί να συμβαίνει εδώ πέρα;

Κοσμογονικα γεγονοτα, ναι :stuck_out_tongue:

Ρανια δεν ξερω…Οτι ειπα, ειπα (αν πηγαινε σε μενα αυτο).

Α και Γρακχε μπαγασα εχεις φαντασια…Αναγεις την υποθεση σε φιλοσοφικο συλλογισμο!

Mαλλον επαληθευεται η υπογραφη μου :lol:

Απλα κλαιω με ποστ γρακχου :lol::lol:

Δεν ξέρω τι λέτε,εγώ προσκυνώ ευλαβικά Γράκχο.-

Εγώ θα έλεγα, αντί να κλαις, ν’ αρχίσεις ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ.

Στοιχειώδες, Γουότσον.

μωρή γεροκουτσομπόλα :!:

χαχαχαχαχαχαχα

τι γίνετε εδώ μέσα;; :D:lol:

οποιος θελει απαντησεις, σε πιμι η εμεσεν, αλλιως, δεν μπορω να επεκταθω.
:slight_smile:

Μεγεια τις 10 νεες σου επαφες :lol:

ΣΚΗΝΗ :!:

Μα γιατι το λες αυτο XD

Κάνουμε την τριχα τριχιά, ως συνήθως :stuck_out_tongue:

Μαλακες την παλευετε? Πηγαιντε κοιμηθειτε βραδυατικα και αφηστε τα παιδια να ξαπλωσουν και αυτα!
Κατινες

Να ξαπλωσουν μαζι.