έχω πέντε βαθμούς μυωπία, θα σε περιμένω αύριο στις δέκα στο μοναστηράκι. θα με γνωρίσεις από τα μαύρα γυαλιά, τις μπασκετικές κάλτσες και το λιλά μπλουζάκι ΧΤΑΠΟΔΑΣ. να είσαι εκεί. :blues:
Εγω επιμένω ότι τα μεγαλύτερα μπετά στην ιστορία, οι μεγαλύτεροι πιθήβλακες έχουν εμφανισιακά τρελά ταίρια (αλλά σε άλλα επίπεδα μάλλον ομοια τους. Δεν εχω σπουδασει τη ζωη οσο η ντομινο αλλα ετσι πιστευω μεχρι τωρα)
ψηλος θεος χαχαχαχ
μλκ μπλιντιν θα πνιγω :lol: τις μπασκετικες κάλτσες λέει :lol:
Όντως ! Δεν τυχαίνει τα ‘‘καλά’’ κορίτσια να πέφτουν πάνω σε μα…ες και τα ‘‘καλά’’ αγόρια πάνω σε βλ…ες ;
[COLOR=“White”]…[/COLOR]
γενικα μπορεις να γραφεις ολοκληρες τις λεξεις. δε θα καλεσω τους γονεις σου αυριο στο γραφειο μου!
Στατιστικο ειναι και το οτι οποια κοπελα βλεπεις απο πισω και εχει τρελλο παταρι…παιζει μουφα φατσα…9/10
αυτό που λέμε δεν έχει καμία σχέση όμως ;ρ
[COLOR=“White”]…[/COLOR]
Ε, ντάξει, δεν έχουμε όλοι τη δική σου πείρα -απ’ ότι έβλεπα τις προάλλες- αλλά κουβέντα να γίνεται.
πω πω, σε περνάω!
Δεν μπορώ έχω μάθημα.:oops:
lol μου επιτεθηκε.
ποια πειρα,που την εβλεπες.
Άκυρη παρέμβαση.
Ντάξει παιδιά δεν είναι τόσο όμορφη η domino(όχι πως είναι άσχημη) απλά ανεβοκατέβαζε φωτογραφίες με αρκούδια η silent winter μετά και την έκανε θεά.
αχαχαχαχ σαηλεντ σε ειπε αρκουδα
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
πασχαλη φλωρε τραβα στα ταραμπουρα πατρων (δε ξερω την καγκουροπεριοχη της σαλονικης) και ασε μας εδω γιατι αρχιζει να χει γελιο το θεμα
inb4 οι άσπροι ιππότες του φορουμ αρχίζουν να σε κράζουν για το αν είναι όμορφη η ντόμινο (για τους γνώστες)
πω ρε μαλακα αυτος ο buzzkillington p@sXalLLlAk0000c,δεν μπορει να μην πεταχτει
Αχ δεν θυμάμαι σελίδες, πάντως η αλήθεια βρίσκεται σε ποστ Vangelis.
γείωση:!:
αχαχαχα οκ,μου την ειπες οντως
Οκ, όποιος κι αν είσαι εσύ που γράφεις από τον λογαριασμό του Therion, σε καταλάβαμε.
[SPOILER]:):)[/SPOILER]