Οι Φάτσες μας (Νο 2011)

[SIZE=“5”]KAΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΟΡΨΕΤΑ!!![/SIZE]

Λοιπόν επειδή πολύ κράτησε το τζέρτζελο,και σε λίγο θα γίνω το κοριτσάκι που φώναζε “λύκος”, δυστυχώς κανείς ΔΕΝ ήταν λίγο πιο ευφάνταστος, κανείς δεν κερδίζει το λουκουμάκι.

Δεν είμαι έγκυος. Απλώς έκανα λαπαροσκοπική σκωληκοειδεκτομή και μου τρόμπαραν την κοιλιά ΤΟΣΟ πολύ, που, τι να πω, αν έμπαινα σε λεωφορεία, θα μου προσεφέραν τη θέση τους. Η τεράστίων διαστάσεων κοιλούμπα μου θα ξεπρηστεί εντελώς σε 3-5 εβδομάδες οπότε και θα επιστρέψω στα φυσιολογικά μου.

Με συγκινήσατε όμως. Thank you guys! Όταν μείνω έγκυος, που δε θα ναι και τόοοοσο μακρια τελικά, θα σας ποστάρω φωτο κάθε μήνα να βλέπετε την εξέλιξη.

Τέλος, πολλά περαστικά στο ομοιοπαθές συμφορουμάκι -που βέβαια δε ξέρω αν το έκανε λαπαροσκοπικά- αλλά όπως και να το έκανε θα πονάει όπως εγώ.

cheers.

υστερ(ι)όγραφο: Ευχαριστώ τους 4-5 που ήξεραν τι συμβαίνει και δεν μίλησαν :wink:

ανεμογκάστρι ήτανε
τζάμπα οι ετοιμασίες
τζάμπα τα πήραν οι γιατροί
τζάμπα κι οι εκκλησίες

χαχαχαχαχαχα πόσο πλάκα είχε αυτό!!:lol2::lol2:
μας δούλεψες όλους ΣΤΕΓΝΑ.

Περαστικά σου τελοσπάντων.:slight_smile:

Kαι οπως με το κοριτσακι που φωναζε λυκος, οταν μεινεις εγκυος θα σου ευχομαστε περαστικα με τον τυμπανισμο.

Φιασκο, ε!

Δεν θυμάμαι να έχω ποστάρει σε αυτό το θρεντ αλλά είμαι έτοιμος πλέον να το κάνω

[SPOILER][/SPOILER]

μαιταλ8)

Δεν σαι κσέρω αλα ήσαι πολί όμορφο αγόρυ,.

Λολ πολυ ψαροτικ ομως. Καλη αναρρωση τελος παντων, φυλαμε τα καλη λευτερια για αργοτερα :slight_smile:
Τι παιζει ρε παιδια με τη σκωληκοειδιτιδα στο ροκεν, επιδημια :-s

Καλή λευτεριά κι από εμένα corpsette ξανά!!! :lol:

:lol::lol::lol:
Bασικά είχα υποπτευθεί οτι κάτι δεν πάει καλά, ήταν πολύ προφανές για να είναι αυτό!
Επίσης, θυμόμουν ότι έπαιζε κι ένας φαντάρος απών κάπου εκεί που θα έπρεπε να έχει συμβεί το μοιραίο για να έχεις ΤΕΤΟΙΑ κοιλιά πια :stuck_out_tongue:
Μαξιλάρι είχα σκεφτεί, αλλά δεν μπορούσα να βρω κίνητρο…

Χαχαχα, ήρθε να με δει αυτές τις μέρες να μου κάνει και παρέα και μου χαΐδευε συνεχώς την κοιλιά μέχρι που του πα “εεεεε το ξέρεις ότι δεν έχει τίποτα άξιο λόγου μέσα ε? Μόνο αέρα.”

Όσο για το πόσο μεγάλη είναι, δε ξέρω πότε θα σταματήσω να φοράω φόρμες και φορέματα, τα τζην μου δε κλείνουν ούτε γι αστείο. Και δεν πιέζεται κιόλας παναθεμά την!

Την πατήσαμε όλοι σα μαλάκες λοιπόν, μπράβο μας κτλ. κτλ.

Καλά Κορψέτα δεν ξέρω αλλά ανατρίχιασα λίγο ε. Σου χει πρηστεί η κοιλιά έτσι μετά από επέμβαση; Μπρρρρρ. :? Καλύτερα να σουν έγκυος.

Όχι και τόσο ε.

Κρητη μετα απο κανα 9ωρο στο καραβι.Μολις ειχαμε πιασει στερια!!!Α ρε εποχες!!!

Που να δεις τα @@ πως πρήζονται
Σοβαρά μιλάω:!:

Σ’ αυτό το φόρουμ γράφω, δε μου λες τίποτα καινούριο.

Ωραίος!
Πόσο παλιά?

χαχα
Μιλάω εκ πείρας…πεπόνι:!:

2002 φιλαρακι!!!

ΠΩΠΩ ΠΑΣΧΑΛΑΚΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

Όχι κανονικά είναι