Scott Kelly Γιατί, νομίζω αν κάποιος πρέπει να αντιπροσωπεύει αυτού του είδους τα φωνητικά τότε η θέση ανήκει σε αυτόν… Τρομερές συνεργασίες, τρομερή προσωπική δουλεία, και φυσικά μια από τις (αν μου επιτρέπεται να πώ) τελευταίες μεγάλες προσωπικότητες της μέταλ.
Γιατί μου την σπάει το ασανσέρ, και τα υψηλότερα ενοίκια.
On topic:
Αν προσεξες ανέφερα 8 τραγουδιστές.
Μόνο τον Geoff Tate έγω τουλάχιστον θεωρώ αμιγώς metal(και πάλι είναι progressive)
όλοι οι υπόλοιποι κάνουν πειραματική μουσική απλά κρατάνε τον σκληρό ήχο της μέταλ.
Αλλωστε, εδώ κρίνουμε φωνές και όχι μουσικές αλλά anyway.
(Πάντως πρέπει να πω οτι προτιμάω αυτό το thread απο το poll του καλύτερου metal τραγουδιάρη)
Update:
κρατάω steve + Scott δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά Θα επανέλθω αργότερα …
Γιατί δυσκολεύεται τις ζωές σας; Γιατί βάζετε στον τίτλο του θρεντ το επίθετο “καλύτερος” και δεν το αλλάζετε με το “αγαπημένος”; Εκτός αν έχουν ανακαλυφθεί αντικειμενικά κριτήρια για το τι λογίζεται ως καλύτερη μουσική και το δικό μου φυλλάδιο παράπεσε στο ταχυδρομίο… Α ρε φαινομενολογία που μας χρειάζεται…
ούτως η άλλως δεν είναι poll thread, γενική συζήτηση κάνουμε εδώ πέρα.
Ας μην κολλάμε στους τίτλους και στα είδη όμως…
Κάνω Update για να ενθαρρύνω συζήτηση…
Update
Maynard James Keenan (ΑΨΟΓΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, φωνή που δεν τσιρίζει στις τεράστιεσ νότες που πιάνει) Jeff Buckley(Απίστευτα συναισθηματική φωνή που είναι δυναμική όταν χρειάζεται) Geoff Tate(κατά την γνώμη μου φωνή που συνδιάζει χαμηλες + ψηλές συναίσθημα+ τεχνική) Mike Patton(Η ποιό WTF, OMG φωνή. Ο τύπος τα κάνει ΟΛΑ (και συμφέρει)) Fiery Garm Maelstorm (Krystopher Rygg, Ο καλύτερος βαρύτονος της μέταλ… άπιστευτα ζεστή και αισθαντική φώνη. Ακούστε Shadows of the Sun) Icy S. Vortex (Simen Hestnæs, Αγγελική φωνή. Τους βάζει κάτω όλους τους ψευτο-μεταλάδες :)) Scott Kelly,Steve von till Απίστευτο δίδυμο, έχουν πλαστεί ο ένας για τόν άλλον Γνήσιοι αντιπροσωποι της μουσικής που υπηρετούν και εκφραστές μιας από τις τελευταίες ΜΕΓΑΛΕΣ μπάντες.
+ Nina simone - Για να ξεφύγουμε λίγο, προσωπικά την θεωρώ ως την κορυφαία γυναίκα ερμηνεύτρια. Τα πάντα στην φωνή της χροιά, ζωντάνια, συναίσθημα, τεχνική αλλά και στην μουσική της(γιατί απ’ότι ξέρω έγραφε κιόλας) συντέλεσαν στον θρύλο.
Από τα αγαπημένα μου:
R.I.P
Edit: μαλάκα, ήταν σχεδόν όμορφη όταν τραγουδούσε. respect