Η Καλύτερη Ξένη Φωνή

etsi ki alliws tha thn akuges thn kakia su me ta frouta pou evales sth lista[/quote]

Ενταξει εγινε και ο socrates παλιος και την λεει στους νεους …θα ξερασω και μαλιστα πανω του …

Τα ακους Ηλια … που καποια στιγμη ειχες αναφερει οτι πανω σε ενα δυο πραγματα ειχε δικιο … αυτα βλεπει και νομιζει πως καποιος ειναι με τις αποψεις που αμολαει σαν παντοφλες … και αφηνουν τραυματισμενους στο διαβα τους .

Για χαλαρωσε μικρε και κοιτα τα στραβα σου γιατι ερχεται και για σενα Η
ΠΑΝΤΟΦΛΑ και θα ειναι στολισμενη με χαλικακια για να πονεσει και να ματωσει ο απ’αυτος σου.[/quote]

thanks dear gia to support :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:
u are a sweet and kind angel : :smiley: :smiley:
kissess :oops: :smiley:

etsi ki alliws tha thn akuges thn kakia su me ta frouta pou evales sth lista[/quote]

Ενταξει εγινε και ο socrates παλιος και την λεει στους νεους …θα ξερασω και μαλιστα πανω του …

Τα ακους Ηλια … που καποια στιγμη ειχες αναφερει οτι πανω σε ενα δυο πραγματα ειχε δικιο … αυτα βλεπει και νομιζει πως καποιος ειναι με τις αποψεις που αμολαει σαν παντοφλες … και αφηνουν τραυματισμενους στο διαβα τους .

ΠΑΝΤΟΦΛΑ και θα ειναι στολισμενη με χαλικακια για να πονεσει και να ματωσει ο απ’αυτος σου.[/quote]

kissess :oops: :D[/quote]

Ο αλλος τρωει παντοφλα με χαλικακια στον απ’αυτο κι εσυ αυτο το λες support ? :wink:

Για συνεχισε γιατι δεν εχω ασχοληθει μαζι σου ουτε εδω ουτε απο εκει … για ελα , πλησιαζει η σειρα σου …[/quote]
Ελα ,βαλε τους bon jovi να με δειρουν !!! :slight_smile:

ρε συ eagleheart αλλαξε τραγουδι επιτελους…παντου τα ιδια ?

Κάνε λιγάκι υπομονή (συνεχιζοντας έτσι) και θα τα “διαπιστώσεις” όλα! :wink:

οκ , δεν λεει να τα παρουμε ολα απο την αρχη ( παλι )…

Για χαλαρωσε μικρε και κοιτα τα στραβα σου γιατι ερχεται και για σενα Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ και θα ειναι στολισμενη με χαλικακια για να πονεσει και να ματωσει ο απ’αυτος σου.[/quote]

ti paei na pei egina palios? kai prin apo kairo na erxosun kai na mu eleges afth th lista pali tha elega oti einai frouta(ektos apo Purple kai Sabbath pou anefere ap’oti thimamai), kai otan eipa oti tha t’akuge etsi ki allios m’afta pou egrapse den ennousa oti tha t’akuge(mono) apo mena, alla kai apo allus, parto san preoeidopoihsh :wink:
ta strava mou ase na ta isioso ego kai ama thelo kainurgies pantofles, mias kai eisai tou epaggelmatos, tha eisai o protos pou tha eidopoihsw, ego xalaros eimai kai den exo diathesh kai ama thes na kseraseis pniksu me ton emeto su. kai parebibtontos den iksera oti to forum leiturgei me ierarxiko tropo, dhladh opoios den einai “palios” to vulonei mexri na ginei?

Για συνεχισε γιατι δεν εχω ασχοληθει μαζι σου ουτε εδω ουτε απο εκει … για ελα , πλησιαζει η σειρα σου …[/quote]
Ελα ,βαλε τους bon jovi να με δειρουν !!! :)[/quote]

Μα δεν θα βαλω τους Βον jovi να σε δειρουν θα βαλω κανα πιτσιρικα να την πεταξει εξω και να σε πιασει στο κυνηγι … εγω δεν το κανω αυτο γιατι εκτος του οτι εχω γυναικα και της την δειχνω συνεχεια … θα τρομαξεις και θα βαλεις τα κλαματα …

Α Socrates μαθε να κανεις quote και μετα ελα να μου πεις αν ερχομαι , εσυ δεν ησουν που μεχρι πριν ενα μηνα παρακαλαγες να σου βγαλουν το “ειμαι χαζουλης”.

A μαθε να γραφεις ελληνικα και θα εχεις δωρο την απαντηση μου πουστρακι . :wink:

kαλα εκανε για αλλον ειναι… :wink:

8O 8O 8O

Υποθέτω, ξέρεις τι συμβαίνει αν πνιγεί έτσι… Μην το εύχεσαι για κανέναν και καλύτερα να μην το λες καν…

[quote=“Rock_Sugar”]

8O 8O 8O

Υποθέτω, ξέρεις τι συμβαίνει αν πνιγεί έτσι… Μην το εύχεσαι για κανέναν και καλύτερα να μην το λες καν…[/quote]

Γλυκια μου … το θεμα ειναι οτι ο socrates θα εχει πεθανει πολυ πριν απο μενα … με ενα χωνι στον κωλαρακο του και μεσα του θα εχει τα ξερατα μου για να ξυνισει το πτωμα του και να μην τον φανε τα σκουληκια … :roll:

to quote na to xesw ki ama to kanw lathos ki ama to kanw swsta, ligo me endiaferei, tora den ksero pou kollaei to gegonos pou zhthsa poli logika kata th gnwmh mou na mu vgalun to “eimai xazoulhs”, tha itan protimotero na t’afhso etsi?
ellhnika kserw poli kala na grafw apla o ipologisths tixainei na exei ena provlima kai tha prepei na arkesteis sta greeklish. tha borusa ki ego poli aneta na se vrisw re angel alla den ksero se ti ofelei, pantos poustraki den eimai kai se parakalo oxi polla polla, ok? phga na dw an erxesai alla eixes duleia na mas ipenthimizeis oti exeis ginaika kai pouli, kirios sta off topic, pou me tis apanthseis sou peri tu thematos borei kaneis na ekdosei sigramma. egw ute kan asxolithika mazi sou, alla esi xalasthkes fainetai pou eipa oti h lista ekeinhs(den thimamai pws th lene) einai froutiera, opote ai parata mas.

Make Love Not War!!

Μαζευτείται και οι δύο γιατί μας σπάσατε τα νεύρα με τα παιδιαρίσματα σας. Δεν έχω καμία διάθεση να χάνω το χρόνο μου διαβάζοντας τις παραπάνω ηλιθιότητες. Είστε και οι δύο πολύ πιο ώριμοι από ότι δείχνουν τα posts σας. Αρχίστε από τώρα τα παρακάλια στον kourou να τα διαγράψει γιατί τα γραπτά μένουν και τα συγκεκριμένα σας κάνουν πολύ ρεζίλι… (φιλική συμβουλή…)

Μήπως το χάσαμε λίγο το topic;

Μα…γιατι το λες αυτο?! :lol:

κριμα ρε συ περιμενα καλυτερη απαντηση απο σενα…απο οτι βλεπω σ αρεσει το κυνηγιτο…(πρεπει να ναι πρωταθλητρια η γυναικα σου…)
κ γιατι να βαλεις καποιον πιτσιρικα ? εσυ τι εχεις ?εχεις φαει τα ψωμια σου ή μηπως δεν μπορεις να αντιμετωπισεις ενα μικρο κοριτσακι σαν εμενα ?

:wink:

kissess :oops: :D[/quote]

Ο αλλος τρωει παντοφλα με χαλικακια στον απ’αυτο κι εσυ αυτο το λες support ? :wink:[/quote]

ναι γτ με υποστηριζει…καλα κανει κ τρωει χαλικακια γτ κ εγω εφαγα τις κακιες του χωρις λογο…Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ…

Για χαλαρωσε μικρε και κοιτα τα στραβα σου γιατι ερχεται και για σενα Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ και θα ειναι στολισμενη με χαλικακια για να πονεσει και να ματωσει ο απ’αυτος σου.[/quote]

ti paei na pei egina palios? kai prin apo kairo na erxosun kai na mu eleges afth th lista pali tha elega oti einai frouta(ektos apo Purple kai Sabbath pou anefere ap’oti thimamai), kai otan eipa oti tha t’akuge etsi ki allios m’afta pou egrapse den ennousa oti tha t’akuge(mono) apo mena, alla kai apo allus, parto san preoeidopoihsh :wink:
ta strava mou ase na ta isioso ego kai ama thelo kainurgies pantofles, mias kai eisai tou epaggelmatos, tha eisai o protos pou tha eidopoihsw, ego xalaros eimai kai den exo diathesh kai ama thes na kseraseis pniksu me ton emeto su. kai parebibtontos den iksera oti to forum leiturgei me ierarxiko tropo, dhladh opoios den einai “palios” to vulonei mexri na ginei?[/quote]

ΛΟΙΠΟΝ…ΒΑΣΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΜΕΝΑ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.
ΦΡΟΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΗΛΑ Κ ΤΟ ΣΤΑΦΥΛΙ…ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΤΟ ΞΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑΚΙΑ Κ ΤΙΣ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ…

ΕΠΙΣΗΣΣΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΥΞ-ΛΑΞ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΣΠΑΘΙΑ ΕΙΝΑΙ <<ΦΡΟΥΤΑ>> ΕΣΥΥ ΘΑ ΦΑΣ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΧΙ ΕΓΩ.
ΓΤ ΑΠΟΚΑΛΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ, ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΟΚ …
ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ…
ΕΠΙΣΗΣΣΣΣ
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ ΤΟΥ.ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ forum ΕΙΣΑΙ, ΟΥΤΕ Ο ΜΙΚ ΤΖΑΓΚΕΡ, ΟΥΤΕ Ο GLEN HUGHES, ΟΥΤΕ Ο ΑΧL, ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ (ΠΟΥ ΕΣΥ ΣΝΟΜΠΑΡΕΙΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΣΥΥ ΤΙ ΘΑ ΛΕΩ. AΛΛΑ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝΝ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕ Κ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ !!Γ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ…Κ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Κ ΚΑΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ…ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΥΝ…

Βασικά όχι ότι μου πέφτει λόγος στην ανόητη διαμάχη σας, αλλά, μπάντες τύπου Πυξ Λαξ & Ξυλινα Σπαθιά με τα βίας τις αποκαλείς ροκ. Άσε που “ελληνικό” και “ροκ” είναι δύο λέξεις που δεν ταιριάζουν και πολύ κατ εμέ.
Anyway χωρίς να πέρνω το μέρος του socrates, αυτές οι μπάντες που ανέφερες είναι φρούτα το λιγότερο, άσε που το thread στο οποίο τις ποσταρες είναι για Ξένες φωνές, άρα είσαι και off topic. Οπότε κακώς γκρινιάζεις.

[quote=“dyingfreedom”]

ξέχασες τον Στόκα και τον Νίνο.[/quote]
Ο Νίνο στα τελευταία του δε μου αρέσει. Ε RosePrincess; Δε συμφωνείς; Εσύ πρέπει να ξέρεις…

Πέραν από την πλάκα, όταν σε ένα topic είσαι εξαρχής εκτός (γιατί από τη στιγμή που μιλάμε για ξένες φωνές μας κοτσάρεις τον Πλιάτσικα) είσαι η τελευταία που θα 'πρεπε να 'χει παράπονο επί του θέματος. Άσε τα “support” λοιπόν και κοίτα να εξοικειωθείς με το χώρο και τον τρόπο που (υποτίθεται) λειτουργούμε, γιατί όσο προσβλητικά κι αν φαίνονται ώρες ώρες αυτά που γράφει ο socrates (ο οποίος επί της ευκαιρίας δέχεται κίτρινη κάρτα - παρατήρηση για σκληρό μαρκάρισμα έχει γίνει στο παρελθόν), κατά βάθος έχουν σε ένα βαθμό βάση (μιλάμε πάντα για το συγκεκριμένο topic έτσι; ).

Αυτά.