Η Καλύτερη Ξένη Φωνή

Χμ… Αxl… Lemmy … ε και ποιον αλλον ??? Α hetfield και του χοντρουλη των Candlemass … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

1ος και καλύτερος φυσικά ο BRUCE DICKINSON και μετά FREDDY MERCURY, IAN GILLAN, DIO…

Μετά από πολύμηνη περίσκεψη πάνω σε αυτό το θέμα, εγώ απαντώ:
PAUL RODGERS!! Γιατί είναι αυτός που είναι. Γιατί είναι ΘΕΟΣ. :stuck_out_tongue:

robert plant (led zeppelin)
robert smith (the cure)
eddie vedder (pearl jam)
thom yorke (radiohead)
grace slick (jefferson airplane)

O Δημήτρης ο Μπάρμπας (galliard)… Τους μαμάει όλους…

Kurt Cobain (Nirvana)
Marilyn Manson
Robert Smith (Cure)

matisevich. oloi oi alloi den ftourane :stuck_out_tongue_winking_eye: mia.
valensia
sakhs mpoulas .

Τον david byron των heep τον συγκαταλεγετε στις μεγαλες φωνες? Παρολο που δεν μου αρεσουν και πολυ οι heep ,ο byron σε κατι κομματια οπως easy living νομιζω οτι ειχε εξαιρετικη φωνη.To λεω αυτο γιατι μου κανει εντυπωση οτι οταν γινεται καποια δημοσκοπηση για καλυτερη/αγαπημενη φωνη κλπ αλλα κ γενικα δεν αναφερεται πολυ συχνα το ονομα του.

Και οι Uriah Heep ειναι γαματο γκρουπ και ο Byron ειναι μεσα στις σπουδαιοτερες φωνες.

Aν και δεν ασχολούμαι καθόλου με Heep (τους παραδέχομαι, απλά δεν μου κάνουν) συμφωνώ μαζί σου.

Αν μιλαμε για την καλητερη και μιλησουμε μονο για ενα ατομο τοτε … PLANT ΡΕ ! ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ??? ΤΙ HUGHES ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ??? νταξ καλη φωνη εχει το παλικαρι αλλα οχι και η καλυτερη !
PLANT ΚΑΙ ΠΑΛΙ PLANT ! ! !
Υπαρχουν και αλλοι καλοι αλλα αυτος ειναι η ΚΟΡΥΦΗ :!: :!:

για να τρελάνουμε λίγο τον τέξαςφλαντ… ο hughes τον πατάει τον plant

Καλα ρε ελεος . Καλος ειναι ο Hughes αλλα οχι και να παταει τον PLANT … μην λεμε και οτι θέλουμε …:!:

άλλος το 'χει κάνει τέχνη τούτο…

#-o #-o #-o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
εγραψες μεγαλε μου! :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

αυτο σκεφτηκα και γω :stuck_out_tongue:

Lara Fabian … Tσαλαπαταει μεταλλαδες , καταπινει deathαδες , φτυνει ροκαδες . Η πιο τεχνικη τραγουδιστρια ever

KLAUS MEINE…με διαφορα…
Επειτα ο BRUSE DICKINSON…

Mε αντικειμενικά κριτήρια, άσχετα από το αν μου αρέσουν οι Scorpions, τον θεωρώ μέτριο προς το κακό.