Ποστ απολογίας: Πρώτο φόρουμ στη ζωή μου τούτο όταν γράφτηκα. Ούτε πολυκαταλάβαινα τι έγραφα. Έβαλα 'κει πέρα κάτι σαν όνομα (peri) να περιβάλλεται από την αιώνια αρρώστια (AZ Alkmaar) και τον αγαπημένο αριθμό στο τέλος και ιδού. Μαλακία το ξέρα, αλλά shit happens.
Γουστάρεις αστρονομία.
Περνιέσαι για πληροφορικάριος:!: Ντρέπεται το DI ωρέ! :lol:
Είσαι ο μπροστά στο άβατάρ σου. Ο Bruiser είναι ο μεσαίος. Μάντεψε ποιος AperiZ9 είναι πίσω σας.
Edit: Έχεις ρίξει 200 γκομενάκια στο fb με ένα σημερινό σου σχόλιο.
Eίσαι ο Περης και δείχνεις αεροπλανάκια στο κόσμο
Έχεις καταφέρει να συνδέσεις άρρηκτα το όνομά σου με τους Pink Floyd στο μυαλό μου. Εύγε.
leris
June 18, 2013, 5:38am
Το ονομα σου παραμενει κακο και μετα απο την εξηγηση σου.
Σου έχει μείνει παιδικό απωθημένο η μπλε φανέλα της United που δεν σου έφερε ποτέ ο Άγιος Βασίλης. Το θεώρησες σημάδι από τον Θεό και το γύρισες στη Liverpool.
Πρέπει να είσαι ο πρώτος (και ο τελευταίος) που πετυχαίνω να δηλώνει ΑΛΚΜΑΑΡ, και μάλιστα φανατικός. Wtf.
ΑΖΕΤ την λένε κανονικά και είναι συνειδητή επιλογή που εξελίχτηκε σε αγάπη. Με το τίποτα, σφήνα ανάμεσα στα πάντα.
Άκουγες Anathema στον στρατό και αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπες μόλις με γνώρισες. Χαράχτηκες στη μνήμη μου για πάντα.
Edit: Πώς φαίνεται ότι δίνω μάθημα σε λίγες ώρες…
Εχεις Στρατοκαστερ, νομιζω.
MAGMA
June 18, 2013, 3:40pm
martian, εχεις διατελεσει μελος των [B]kelly family[/B]
να ρωτησω
γραφουμε κατι που ξερουμε για τον αποπανω μας(facts) ή κατι που θελουμε να πουμε γι αυτον?
MAGMA
June 18, 2013, 3:47pm
το ενα δεν αναιρει τι αλλο
leris
June 18, 2013, 3:58pm
ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΝ ΤΟΠΙΚ
ΑΣΤΑΔΙΑΛΑ ΠΙΑ
…το ακούσαμε κι αυτό από σένα :razz:
@leris Είσαι θεούλης με θεϊκό άβαταρ.
Ολα καλα,αλλα το οτι το ριξες μπαθορι ειναι κηλιδα στο μητρωι σου.
οφφτοπικ, συνεχίστε με τον έλρικ δηλαδής
[SIZE=“1”]άρχισα να το ξανασκέφτομαι πρόσφατα, ίσως και να βιάστηκα…:-s[/SIZE]
leris
June 18, 2013, 5:09pm
[SIZE=“1”]ποιος σε βιασε?
στη θεση σου θα απευθυνομουν στις αρχες.[/SIZE]