Πριν 2 εβδομαδες τους ειδα επιτελους live, δυστυχως δεν το ευχαριστηθηκα οπως θα ηθελα αλλα τουλαχιστον ακουσα ζωντανες εκτελεσεις απο τις κομματαρες που εχουν γραψει στην καριερα τους. Αυτη την στιγμη ακουω για ακομα μια φορα το αξεπεραστο Ample Destruction.

Δισκος-μνημειο για το U.S. Power Metal. Το συγκεκριμενο ειδος δεν ειναι απο τα πιο αγαπημενα μου λογω των πιο περιεργων χρονισμων στα φωνητικα, αν και υπαρχουν μπαντες που παιζουν U.S. Power και τις λατρευω. Θελω οι μπαντες που υπηρετουν το συγκεκριμενο ιδιωμα να μου κανουν ενα ιδιαιτερο κλικ. Οι Jag Panzer ειναι μια απο αυτες και ο συγκεκριμενος δισκος απο τους καλυτερους U.S. Power δισκους ever. Καυτο ατσαλι. Ολα οπως πρεπει, μουσικη, συνθεσεις και οσο για τα φωνητικα τι να πεις ακριβως… Απλα προσκυνας την [B][SIZE=4]ΦΩΝΑΡΑ[/SIZE][/B] του [B][SIZE=4]ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ[/SIZE][/B] Harry “The Tyrant” Conklin, :bow2: ενος απο τους πιο αδικημενους metal τραγουδιστες στην ιστορια.
Care to explain? Γιατί ξαφνικά ένιωσα ότι μιλάμε για mathcore or sth.

Wehrmacht-night of pain

Toehider, You and I και άντε γεια

Το ‘‘A psychotic waltz’’ μέσα στα 10 αγαπημένα μου κομμάτια έβερ…με διαλύει κάθε φορά