Οτι πρεπει για την ωρα…Οποιοι αρεσκονται στο προγκ ροκ,ας το ακουσουνε.Μπορει να μην ειχανε την ενταση αλλων μπαντων του ειδους αλλα αυτοι εχουν πιο ‘‘ερωτιαρη’’ τραγουδιστη.Κριμα που δημιουργησανε λαθος εποχη για το ειδος και συντομα εξαφανιστηκανε.
Εντάξει δεδομένου της λατρείας του αλλά και της επιρροής των UFO στον Starr είσαι σε καλό δρόμο!
Εγώ τελειώνω το Force it και θα σε μιμηθώ!
Τι να σας πω ρε παιδια…και αυτα τα τραγουδια τα ακουσα ξερετε σε τυχαιες επιλογες αλλα την ωρα που εγραψα το post ακουγα “Μη γυρισεις” και “Ανοητες αγαπες” γιατι ειμαι σε καψουροφαση και δεν γουσταρα ν’ ακουω βερτη και μακροπουλο…ασε που αυτα τα δυο τραγουδια περιγραφουν ακριβως τη φαση που εχει παιχτει…γενικα οι κατσιμιχαιοι ’ αρεσουν τρελα γιατι τους ακουει πολυ ο πατερας μου και απο μικρος θυμαμαι να τους ακουω…παντως αυτο που εχω βαλει τωρα παταει κατω δισκογραφιες αλλων γατακιων
Στου οποιου το οπισθφυλλο δειχνει και ενα πεμπτο μελος της μπαντας…ξερουμε ποιος ειναι?
[SPOILER][/SPOILER]
Και στα καπακια μπαινει αυτο εδω το υπερτατο
Ο πέμπτος πρέπει να είναι ο Hans Christian Gjestvang, κιμπορντίστας στον δίσκο.
Επίσης, άσε τις μαλακίες και άκου In Your Multitude και Last Sunset ΤΩΡΑ.
Χρονια πολλα,παιδια!!!
ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Καλά Χριστούγεννα πίπολ.
+1:thumbup:
οκ,θυμιζει Rush.Ε και??Πρεπει να το εχω ακουσει 100αδες φορες περισσοτερο απο δισκους των Rush των 80ς και μετα και να τον εχω απολαυσει 1000αδες φορες περισσοτερο!!!
Ε,μεταξυ μας τωρα θυμιζουν μεχρι αηδιας Rush οι Τiles.Eιχα ακουσει παλια ενα δισκο τους ,δεν θυμαμαι ποιον,και δεν ξαναασχοληθηκα μετα.
Εισαι κι εσυ δικος μας? Το προτιμας πιο πολυ απο το OSV?
Την περίοδο αυτή το ακούω περισσότερο, αλλά δεν ξέρω γενικά. Και οι ίδιοι οι δίσκοι δεν είναι συγκρίσιμοι καν.
ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ALBUM