Κράχτε.
'μερες.
Μετά από 18 χιλιάδες χρόνια!
Εισαι πηγη εμπνευσης.Το ξαναχωνω τωρα κι εγω μετα απο 18 χιλιαδες χρονια επισης!!Η τελευταια [B]δισκαρα[/B] τους!!!
Εδω ειναι ενα απο τα αγαπημενα μου κομματια τους,το ‘[B]‘Addicted To Chaos[/B]’’.Τα γατακια τα αλλα εκεινη την εποχη εβγαζαν ‘’[B]Load[/B]’ και ‘[B]‘Reload[/B]’’.#-o
Χαχαχα,έτσι,πες τα!!!
Πραγματικά είχα σχεδόν ξεχάσει πόσο γαμάτα riffs,μελωδίες,ρεφρέν είχε γράψει ο θεός για τον δίσκο,κάθε τραγούδι έχει κάτι το απίστευτο μέσα.
Eλα τα εχω ξαναπει.
Megadeth > Metallica,μην τα ξαναλεμε τωρα!!!
Δεν εβγαλαν και δεν θα βγαλουν οι αλλοι ‘’[B]Rust In Peace[/B]’'ποτε μα ποτε!!!
Το ξέρω εγώ!
Ρε,τι να σου πω,η σχέση μου με τους Metallica είναι περίεργη.Πρώτον από το Black Album και μετά ελάχιστα με ενδιαφέρουν.Αλλά και πριν…δεν είναι πως δεν μ’αρέσουν,απλά όσο και να τους άκουγα ποτέ δεν ένιωσα να δένομαι μαζί τους συναισθηματικά.
Ο Mustaine όμως μέχρι το Cryptic για μένα σάρωνε τα πάντα.Και αν μετά το έχασε κάπως,άρχισε να τα σουλουπώνει πάλι τα πράγματα τα τελευταία χρόνια.Τον έχω πάρα πολύ ψηλά,στους 5-6 αγαπημένους μου metal μουσικούς!
Σ’αρεσει να προκαλεις κουφαλιτσα ε?Τα΄χουμε πει το δικο τους rust in peace το βγαλαν 5 χρονια πριν την κοκκινομαλλα!
edit:Στον προκλητικο jiopa πηγαινε αυτο
[B]Isolation[/B] - Closing A Circle
Bring it up, bring it down til you hit the ground, Get a rude attitude, turn the world around :yahoo::drunk: