Τι ακούτε τώρα; #5

[B]Necrophobic - The Third Antichrist[/B]

[B]Stone Magnum[/B] - “Stone Magnum”

:expressionless:

:smiley: :smiley: :smiley:

Είμαι στο σολο πλήκτρα στο The Last Goodbye και έχω μείνει μαλάκας.Μου βγάζουν ένα Captain Beyond,Highway Robbery συναίσθημα.

Καλή σκέψη! Εμένα πάλι μου θύμισαν κάτι από τη φρενίτιδα του Ken Hensley και γενικά των παλιών Uriah Heep. Ό,τι θυμάται χαίρεται ο καθείς. :smiley:

Τα πλήκτρα κι εμένα,γενικά όμως μιλάω.Έχουν μια πολυπλοκότητα που μόνο σε δισκάρες σαν το ομώνυμο Captain Beyond την συναντάς και παρόλα αυτά,δεν σε αποθαρύνει,αντίθετα τα κομμάτια σου μένουν.Ταλέντο το λέω αυτό.

Nailed it μ’ αυτό που είπες για Captain Beyond μαν, κι εγώ αυτό σκεφτόμουν κάποια στιγμή που το άκουγα χτες, αν ήταν να τους συγκρίνω με μια μπάντα απ’ ευθείας θα ήταν αυτή. Επίσης για πες, δεν έχουν, έτσι, μια ακαταμάχητη “σπειροειδή” αίσθηση στη μουσική τους; Έτσι όπως οι ριφφάρες σου σκάνε στη μούρη η μία μετά την άλλη, εγώ προσωπκά νιώθω σα να στροβυλίζομαι ή κάτι τέτοιο.

Στροβιλισμό δεν ένιωσα η αλήθεια είναι αλλά τα riffs σκάνε όντως ασταμάτητα.Αναρωτιέμαι αν βρίσκει κανείς early 80s/call me ΝWΟΒΗΜ επιρροές στο υλικό τους…

Χμ, όχι και τόσο.

Το riff του Riding Hood?

[B]ΣΤΟΜΑ[/B]

[B]parkway drive - deep blue[/B]

Εννοείς σε φάση Diamond Head π.χ.; Χμ, ίιιιισως. Αλλά και πάλι είναι πιο περίπλοκο!

Ναι,πολύ διακριτικές αν υπάρχουν.Ίσως πρέπει να φτάξουμε(εσύ δηλαδή :stuck_out_tongue: ) ένα thread!