Παίζει με το μυαλό μου και θεραπεύει την αυπνία…
Καλημέρες.
Master Reset - Nutshell Republic
Λοιπόν, οι Master Reset, οι οποίοι μας έρχονται από το Ηράκλειο Κρήτης, παίζουν εξαιρετικό prog metal Α’ ποιότητας! Στα κομμάτια τους υπάρχει ένας alternative αέρας, ενώ τα riff τους καθώς και η παραγωγή του album έχουν μια πολύ φρέσκια και μοντέρνα προσέγγιση. Επίσης, οι επιρροές από Tool και SOAD που έχουν στον ήχο τους ανεβάζουν το τελικό αποτέλεσμα. Τέλος, να αναφέρω σε όσους βαριούνται τα μεγάλα κομμάτια στο progressive ότι τα τραγούδια τους έχουν μέσο όρο διάρκειας 5 λεπτά. Τσεκάρετε τα παλληκάρια, το αξίζουν!
Γειά σας γειά σας,
είμαι ο χοντρός της ροκενρολλιάς σας :!:
Α ρε New Orleans… you dying whore…
Ρε συ γρακχο… Πόσο καιρό έχεις να ακούσεις λίγο μέταλ???
δε σου 'χει λείψει??
Ουμπερέπικ πρόγραμμα στο γυμναστήριο, παίχτηκαν τα δύο πρώτα έπη των Bad Company, με κερασάκι στην τούρτα ένα Forevermore. Οπότε λέω να τα ξεθάψω ένα ένα κι εγώ.
Έτσι μπράβο…Τώρα μιλάς σωστά…
Στο θέμα μας, τώρα ακούω αυτό
Moonchild respect!
Country Joe πως σου φαίνεται το Electric Mud???
Όσο και να σιχαίνομαι την υπερβολή δεν μπορώ πάρα να παραδεχτώ ότι μιλάμε για ΜΠΟΜΠΑ. Και να σκεφτείς ότι στην εποχή του [1968] οι πιουρίστες το είχανε ξεσκίσει… “ο χειρότερος μπλουζ δίσκος” λέγανε
:lol:
Όχι… ακόμα.
:roll:
Μια παρεκκλιση απο το hard rock πανηγυρι που γινεται στα ηχεια μου τις τελευταιες μερες!!! Μπανταρα λεμε!!!
Kλασικο heavy metal, που hard rock-ιζει σε φασεις (κυριως στα φωνητικα) απο ενα καινουριο συγκροτηματακι, δισκος του 2011 και ταυτοχρονα ντεμπουτο της μπαντας. Τσεκαρετε τους εχουν αρκετο μελλον αν συνεχισουν ετσι!!!