Τι ακούτε τώρα; #5

Βινύλιο, στο τέρμα και τρελαίνομαι…

Napalm Death - The Code Is Red…Long Live The Code:):!:

O John G. Perry (κυρίως μπασίστας και πιανίστας) υπήρξε μία από τις σημαντικότερες μορφές, συνθετικά και εκτελεστικά, της σκηνής του Canterbury κατά τη δεκαετία του '70, με συμμετοχή σε σπουδαία σχήματα μεταξύ των οποίων: Gringo [1969-71], Caravan [1973-74], Quantum Jump [1974-79], Curved Air [1975], καθώς και στη μπάντα του Anthony Phillips [1977-78].

To “Sunset Wading” κυκλοφόρησε το 1976 και στα κομμάτια του συνοψίζεται η πιο lounge jazzy, αλλά συνάμα και η αιθέρια, λυρική και folky πλευρά της μοναδικής και ασύγκριτης σκηνής του Canterbury.
Μεταξύ των μουσικών που συμμετέχουν, βρίσκονται και οι: Michael Giles (Κing Crimson), o Rupert Hine (o γνωστός παραγωγός), οι Elio D’Anna και Carrado Rusticci (Οsanna), o Morris Pert (Brand X), o Geoffrey Richardson (Caravan, Kevin Ayers, Quantum Jump) και ο Roger Glover (o γνωστός), ο οποίος εδώ παίζει (ελάχιστα) A.R.P. synthesizer! Aξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή που έκανε ο R. Hine εδώ, είναι υπεράνω κάθε προσδοκίας, ακόμα και για τη δεκαετία που ακολούθησε.

^ Μπράβο, πολύ ενδιαφέρον αυτό !

Απ’ ότι ξέρω και απ’ όσα ακούω και καταλαβαίνω, ο λατρεμένος “late Paul” έπαιξε σίγουρα (βάζω στοίχημα τρελό ποσό) στο Wshing well και το Come Together In The Morning (το οποίο όντως με κόβει κομμάτια). Δεν είμαι σίγουρος για τα υπόλοιπα, πάντως θα ρίσκαρα να υποθέσω ότι και στα άλλα δύο κομμάτια της πρώτης πλευράς του δίσκου παίζει να έχει γρατζουνίσει.

Cheers Moon, Jiopa, μου λείπετε ρε.

Να εισαι καλα ρε DeKay…

Οn topic τωρα:

Λιωνω με ‘’[B]I Need You[/B]’’ γινομαι κοιμματια μιλαμε!!!

Suisidal Angels - Bloodbath:):!:

[SPOILER][/SPOILER]

Τhe eye of Madnesssssss

μετά από πολύυυυυυ καιρό…

Saxon - Into The Labyrinth:):!:

Πολυ καλο group,δυστυχως εχουν λιγη προβολη.Φωναρα ο τυπος και επισης γαμω τις συνθεσεις!!!

[B]Bombstrike - Kaos Och Djävulskap[/B]

Δεν ξερω γιατι αλλα θελω να νομιζω οτι ο τιτλος
σημαινει ‘Χαος και βγαλμενα σκαλπ’ :!:

Napalm Death - Time Wait For No Slave:):!:

Saiaiaiaiaiaiaiaints iiiiiiiin HEEEEEEEEEEEL!

[B]Thirdmoon - Dimorphic Cynosure[/B]

μόνο εγώ νιώθω ρε πούστη μου?

Allman Brothers Band-Eat a Peach