thanx Moon,θα τσεκαρω συντομα!
Ωραίος! τα σπάει απ ότι φαίνεται, μόλις το άκουσα και κατεβαίνει
[B]ενα αρκετα “δυσπεπτο” αλμπουμ των γερμανων Liar, το “Cheatin Games” του 1991. Obscure-thrash με πληκτρα και ΕΞΩΦΥΛΛΑΡΑ![/B]
Unearth - III In The Eyes Of Fire:):!:
Τι ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαντα γαμω τα συμπαντα μου,τι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ δισκαρα,τι ΚΡΙΜΑ που διαλυθηκαν …
[B][SIZE=“7”]Return to Forever - Romantic Warrior[/SIZE][/B]
Ποτέ δεν το συμπάθησα, αλλά κάνω μια ακόμη προσπάθεια μπας και…Γενικά είναι κάπως κιτς για τα γούστα μου.
[SPOILER]
[B][SIZE=“7”]ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΘΑ ΦΩΝΑΞΩ ΤΟ 100 ![/SIZE][/B][/SPOILER]
[B]το λοιπον…[/B]Deceptor (uk) - Soothsayer …απιστευτο περσινο ΕΡ, τρομερη μπαντα, σιγουρα θα μας απασχολησει στο μελλον. Τhrash με Heavy με λιγο αμερικανια και πολυ…ενδιαφερον !
ΓΚΑΥΛΑ
Αυτος ΕΙΝΑΙ δισκος ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ POWER που θα λατρεψεις Πανο Stargazer
Σήμερα έχεις ακούσει ό,τι να’ναι Moonchild αλλά πάντα επιμένεις ποιοτικά!:lol:
Εγώ ακούω την παρακάτω τελειότητα:
Αλίμονο!
Καλα εγω το 1997 που ημουν???
Αντε το 1997 δεν το πηρα χαμπαρι,απο τοτε μεχρι τωρα εχουν περασει 15 χρονια.Ξερω το λογο ομως.Παιδια,παντα νομιζα οτι η μπαντα επαιζε black metal και γι αυτο φυσικα δεν αγγιζα,καθ’οτι δεν ειμαι φιλος του εν λογω ιδιωματος.
Τελικα αυτοι και progressive στοιχεια εχουν και αποκοσμα φωνητικα,αλλα καθαρα παντα,και βιολια και απιστευτες συνθεσεις και μονο black δεν παιζουν σε αυτον το δισκο.
Ακουσα τυχαια το ‘’[B]The Chaos Path[/B]’’ κι απο εκει και μετα καθισα κι ακουσα ολον το δισκο κι εχω μεινει με το στομα ανοιχτο!!!
lol ακουω τωρα το throne of tragedy:-s