Τι ακούτε τώρα; #5

Μολις μπηκε…δεος…ανατριχιλα…SAVATAGE

Το λιγοστο ΑΡΙΣΤΟ υλικο που εχουν παραδωσει στα 30 χρονια παρουσιας τους,θα τους αφησει ως ‘‘χαμενο διαμαντι’’ για το μελλον στο χωρο του Αμερικανικου Παουερ.Μακαρι το ‘‘χαμενο’’ να ‘‘χαθει’’ και να μεινει το Διαμαντι

Oh Oh Wndrider,Windrider
Death Comes Out Tonight

[B]Aυτό εδώ[/B] (Fullscreen εννοείται)

Iced Earth - Alive In Athens dvd:):!:

Ξερω καλα ποια ειναι η επικρατουσα αποψη για τον Meat Loaf και προσωπικα ουτε εγω γουσταρω τις επομενες δουλειες του,αλλα το ‘’[B]Bat Out Of Hell’[/B]'το θεωρω μνημειο στη rock ουσικη,εναν απο τους σημαντικοτερους δισκους του rock των 1970’s και προσωπικα τρελαινομαι καθε φορα που τον ακουω!!!
Το ομωνυμο τραγουδι,ενδεικτικα το αναφερω,ειναι ο ορισμος του επους!!!

Διάφανα Κρίνα - Ευωδιάζουν Αγριοκέρασα Οι Σιωπές:):!:

Βαζω και παιζουν κατα σειρα τα εξης cds :

[B]Rage[/B] - Strings To A Web

[B]Annihilator[/B] - Never Neverland

[B]Rising Faith[/B] - The Arrival

Ταιριάζει τέλεια με το “κλίμα” της ημέρας…

Τι δισκάρα το από πάνω!!!

Εγώ:

ΟΚ,το the Last Waltz είναι πιο ιστορικό αλλά εδώ μάλλον έχουμε το καλύτερο τους live.

Αρχή του αφιερώματός μου στην λατρεμένη μου μπάντα, με το πρώτο της αλμπουμ που κυκλοφόρησε το 1970. Πιπέρι στο στόμα των άσχετων που τους θεωρούσαν κλώνους των Deep Purple, οι οποίοι ούτε κατά διάνοια δεν φτάνουν το μεγαλείο των Uriah Heep, γιατί κυρίως δεν είχαν το σερί των φοβερών δίσκων τους…

Eλπίζω το αφιέρωμα να μην γίνει στο " Τι ακούτε τώρα " . Δεν έχει και νόημα δηλαδή .

Ον-τόπικ

Αυτές τις μέρες σιγά σιγά ξεκολλάω από τους Arcturus και αρχίζω να λιώνω τους Ulver .
Oπότε αυτή τη στιγμή βάζω το Perdition City και χαίρομαι .

και βουρ για την ελληνική πρεσβεία στο παρίσι.