Τι ακούτε τώρα; #5

Iron Maiden - Death On The Road dvd:):!:

Λυρικοτατον προοδευτικο μεγαλουργημα

KING’S X - Out of the silent planet

http://www.metalmusicarchives.com/images/covers/black-sabbath-sabbath-bloody-sabbath.jpg

rage -black in mind

^ Πες και ποσο ΓΑΜΑΕΙ ομως ! :smiley:

δεν περιγραφεται!!! :smiley:

αυτό το είχα αγοράσει κάποια φάση, μάλλον μεθυσμένος θα ήμουν. ΑΘΛΙΟ. Και εδώ και 3-4 χρόνια προσπαθώ να το σκοτώσω το cd, αλλά δεν το παίρνει κανενας, ούτε με δώρο άλλο cd δλδ. :lol:

Rage - Unity:):!:

Γουστα ειναι αυτα!!!Εμενα οι Journey μου αρεσουν,το πηρα σε Cd σκοπιμως και το θεωρω το δευτερο καλυτερο τους album!!!:slight_smile:

Ξεκιναω αναποδα.Αυτο ΔΕΝ ειναι Black Metal οπως προσπαθουν να το προωθησουν.Τα τσιριχτα φωνητικα και καποια χαμηλοκουρδισμενα ριφς δεν το μετατρεπουν στο προαναφερθεντα ηχο.Απο την αλλη ομως,το αποτελεσμα ειναι ιδιαιτερα εθιστικο.Ατελειωτες μελωδιες,Κρητικη λυρα για το παραδοσιακο της υποθεσης,Ελληνικοι στιχοι/τραγουδι σε αρκετα σημεια και πανω απο ολα πιασαρικες συνθεσεις(με την καλη εννοια).Πραγματικα καλη δουλεια που το ακουω επανειλημμενα χωρις ιχνος ψυχικης κουρασης.Ασε που το εχω δοκιμασει σε πολλες διαφορετικες ωρες/εργασιες και τεριαξε με ολα.Εγκρινεται!

Να ξυπνάς, να ανοίγεις το παράθυρο, να βλέπεις αυτήν την εκπληκτική μέρα και να ακούς αυτό το έργο τέχνης…αξία ανεκτίμητη!

Αυτοψια - Απεριγραπτες Πραξεις

Λιακάδα, ηρεμία και άραγμα με τον καλύτερο δίσκο όλων των εποχών :

[SPOILER][/SPOILER]