Τι ακούτε τώρα; #5

Kι εγώ κάτι χρόνια πρέπει να είχα.Θυμάμαι που τους είχα δει στην περιοδεία του This Godless Endeavour.Mιλάμε για απίστευτο live,δεν έχω νιώσει σε πολλά live το συναίσθημα πως γράφεται ιστορία μπροστά στα μάτια μου.Δικαιολογείται από τη μουσική που ακούω βέβαια αυτό…

Pat O’Βrien ωρέ!!!

ΜΕΓΑ ΑΚΟΥΣΜΑ!!!Παω να ξεθαψω.Αμερικανικο παουερ στα καλυτερα του

dupstep ομορφιές από 3 laptopάκια (τυμπανα, μπάσο, samples/leads) …

E-Π-O-Σ!

ναι ρε φιλε τι θυμηθηκες τωρα!πραγματικα υπερτατος δισκος

το βινύλιο ήταν αλλιώς, hopeto έτσι ήταν σε cd? είχε βγει και δίσκος του μήνα στο χάμερ

on topic:

Nαι το cd έτσι ήταν,δεν έχω δει το βινύλιο.Είχε βγει δίσκος του μήνα,εγώ γούσταρα τη ζωή μου,το θεωρώ από τους αγαπημένους μου δίσκους των 00s αλλά δε νομίζω να το θυμούνται πολλοί.

νομίζω ότι το ομώνυμο του 1998 (επίσης 9αρακι στο χάμερ) είχε παίξει περισσότερο στο πικάπ μου, και τα 2 ωραία πάντως

Rage - Unity:):!:

Bασικά,πέρα από το ότι βελτιώθηκαν σε ήχο,παραγωγή κτλ,για μένα τους ανέβασε πολλή η αλλαγή τραγουδιστή.Ωραία χροιά ο Plamondon,πιασάρικες και ενίοτε ασυνήθιστες μελωδίες.Και πιο ουσιαστικό παίξιμο από τον Rick Plester,πολλή ουσία στα solos του.Μου αρέσει που είναι από τις μπάντες που δεν διακρίνεις εμφανείς επιρροές,τις αφομοιώνουν τόσο καλά που δημιουργούν έναν τελείως δικό τους ήχο.

Entombed - Uprising:):!:

έτσι γαμάει το death

[B]Addaura[/B] - Burning for the Ancient