Τι ακούτε τώρα; #5

ωραιοοοος

Δεν το ειχα ακουσει το Night o μπαγλαμας :!:

και εγω πριν κανα δυο βδομαδες το ακουσα μετα απο προτροπη στο θρεντ τους και επαθα σοκ.ειδικα το upside down.κλαμα.

Lamented Souls-The Origins of Misery

Περιγραφη με μια λεξη???Αριστουργημα.Θεουργημα.
Με δυο?Πνευματικος Οργασμος.Αισθητηριο Ζενιθ.
Με τρεις?Υποδουλωση ανευ ορων.
Με δεκατεσσερις??Ακουστε ολο τον δισκο.

Hybris ,Var ,Nemesis

Από τους πιο καλούς heavy metal δίσκους των 90s που έχω ακούσει.Ποικιλία,κομματάρες,τα πάντα όλα.

Το εξώφυλλο πάντως δεν παραπέμπει ιδιαίτερα στην μουσική των Saxon.

Ισχύει.Αλλά ποιος τα λογαριάζει κιόλας αν είναι τα μοναδικά ψεγάδια εξαιρετικών κυκλοφοριών.

Συνεχίζω με Metalhead.

Δεν το είπα σαν ψεγάδι ρε, απλώς το ανέφερα. :wink:

Εγώ το θεωρώ κατά κάποιο τρόπο ψεγάδι.Θεωρώ πως τα εξώφυλλα σου δημιουργούν μια ατμόσφαιρα,μια εικόνα, που στο μυαλό μου τουλάχιστον τρέχει όταν ακούω τα άλμπουμς αλλά στο συγκεκριμένο δεν…Πιο πολύ σκέφτομαι τις αποχρώσεις του οπισθοφύλλου.Δεν παίρνω ναρκωτικά.

Απο τα albums που λατρευω κυριολεκτικα!!!
Και τα τρια που εχουν βγαλει ειναι πολυ καλα,αλλα σε αυτο εχω μια αδυναμια ιδιαιτερη!!!

Daggers Edge

Για να πω την αμαρτία μου από αυτούς έχω ακούσει μόνο τους δίσκους από το Fly By Night μέχρι το Moving Pictures. Tίποτα άλλο και μιας δεν έχω κάτι να ακούσω αυτές τις μέρες είπα να τους ψάξω παραπάνω . Ξεκινάω λοιπόν από το τελευταίο το οποίο θεωρείται μια πάρα πολύ δυνατή κυκλοφορία και τώρα που το ακούω οποιαδήποτε κολακευτικά λόγια λέγονται για αυτόν το δίσκο με βρίσκουν σύμφωνο . ΔΙΣΚΑΡΑ :smiley:

Είχε δίκιο ο προτείνων.