Εύγε karamourtzouni αγόρι μου! Παρακολουθώ τι ποστάρεις εδώ και ομολογώ ότι αν συγκεντρωθεί η πλειοψηφία των δίσκων που ακούς (εξαιρουμένων κάποιων metal, hard rock και λοιπων άλλων), θα συγκεντρωθεί ένα μεγάλο μέρος του underground (και όχι μόνο) 70s-80s prog rock. By the way, το συγκεκριμένο είναι μεγάλη μου αγάπη και το εσώφυλλο είναι μαγεία.
Οντόπικ:
Πρώτη ακρόαση, μάλλον κακή επιλογή για την ώρα.
Αντέ γειά ρε φλώρε.
Κάτσε ρε, δεν είχα ακούσει ακόμα τίποτα, in advance το είπα! :lol:
Θα σας παρακαλούσα από την επόμενη φορά να εκφράζεστε κατόπιν προσεκτικής σκέψεως και λεπτομερούς ακροάσεως καθώς και μετά του απαραιτήτου σεβασμού.Ευχαριστω.
Δισκαρα!!!
Κριμα που δεν ποτε δεν ακουστηκαν σε πολλα αυτια.Και φωναρα ο Franck.Τουλαχιστον στους Brainstorm εκανε καποιο ‘‘ονομα’’ γιατι σαν τραγουδιστης στα παλια των Ivanhoe γαματα.Και αυτο στα κρυμμενα προγκ μεταλ διαμαντια των 90ς πρεπει να παει:-k
Thank you sir! Ας βάλουμε και δυο links για όποιον ενδιαφέρεται να πάρει μια γεύση από αυτόν τον κορυφαίο δίσκο.
Ontopic, κορυφαία πρόταση του DeKay
Το απο πανω ειναι ενας top5 αγαπημενος δισκος ολων των εποχων!!!
…και εγώ αυτό!!!
[B]παράξενα απολαυστικό![/B]
[I](και από δικά μας παιδιά)[/I]
…και MASS INFECTION και:
Σου έχω πει πως πρόσθεσα πόντους στην εκτίμησή μου σε σένα;
[COLOR=“DimGray”]*(δεν είναι απλά επιμένων ελληνικά, αλλά ΚΑΙ στη ποιότητα!!!)[/COLOR]
Destruction - Mad Butcher+Eternal Devastation:):!:
Χαχαχα, κάπου τη σκαπούλαραν οι Terrordrome γιατί άκουγα το αλμπουμάκι τους χτες.
On topic: