Τι ακούτε τώρα; #5

Ουτε εμενα το krautorck μου αρεσει,αλλα το συγκεκριμενο δισκακι των [B]Can[/B],το ‘’[B]Tago Mago[/B]’’ ειναι πολυ καλο!!!

Κακώς, ΠΡΕΠΕΙ να σου αρέσει το kraut! :stuck_out_tongue: Πάντως επειδή είναι παρεξηγημένος όρος, για εμένα δεν αποτελεί ξεχωριστό μουσικό είδος, αλλά το progressive rock που έβγαλε η Γερμανία, δηλαδή kraut είναι και οι Agitation Free, kraut και οι Anyone’s Daughter.

Επι του προκειμενου μολις εβαλα αυτο…

Εγώ θα έλεγα ότι το kraut είναι η άποψη των Γερμανών για τη ροκ μουσική γενικά πάντα σε άμεση σχέση με την ψυχεδέλεια και όχι απλά η γερμανική εκδοχή του προγκρέσιβ. Είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλό προγκρέσιβ τύπου Camel ή E.L.P.

Τείνω να συμφωνήσω με τον Country Joe σε γενικό πλαίσιο. Κατ’ εμέ το kraut rock βασίζεται σε αυτήν ακριβώς τη μίξη του psych με το prog, χωρίς κολλήματα ούτε καν στα 2 συγκεκριμένα είδη. Ο πειραματισμός οδήγησε περισσότερο τη σκηνή, παρά μία εκ των προτέρων προδιάθεση. Σε κάθε περίπτωση, επειδή προσωπικά θεωρώ το kraut μια χαρά είδος, δε θεωρώ τους Anyone’s Daughter kraut αγαπητέ karamourtzouni. Και επειδή είμαι εντελώς οφτόπικ, αν ψήνεστε πάμε στο αντίστοιχο θρεντ να τα πούμε (τώρα το θυμήθηκα κι εγώ, γαμάτα…)

Ρε συ,αφου σου ειπα ποσο πολυ μου αρεσαν οι ANYONE’S DAUGHTER,πως γινεται να ειναι Kraut??:stuck_out_tongue:

Obituary - Slowly We Rot:):!:

[I]“What a wonderful woooooooorld…”[/I]

Αξέχαστο το live στο Ρόδον το 2000 με jiopa, κάμποσες “ψιλές” και πολύ κάπνα.

Οντόπικ:

Guitar Wars 2003 - Paul Gilbert, Nuno Bettencourt, Steve Hackett, John Paul Jones

Δεν είναι δίσκος, αλλά έχει σημασία; Τεράστιοι παίχτες, φανταστικοί μουσικοί. Ο Jones θα καταπλήξει όσους δεν τον ξέρουν καλά (ενδεικτικά μεταφερθείτε στο 21ο λεπτό και ακούστε τι παίζει στο Tidal).

Ακομη θυμαμαι το live Dekay!!!

Γερόντια…

[B]Jess and the Ancient Ones[/B] - s/t

Τις καλημέρες μου!

Φοβερό άλμπουμ απλά! :smiley:

Εννοειται!!!

Δεν τρελαθηκα ποτε,αλλα ακουγονται ευχαριστα.
Karamourtzouni,τι λες?