Τι ακούτε τώρα; #5

Γιάννης Χαρούλης-Μαγγανείες [2012]

Τελικά αποδεικνύεται γαμώ τους δίσκους για να ξυπνάς.

μια απο τα ιδια
πολυ δυνατο ειναι!

Πωπω αγάπες φίλε μου. Ρώτα τον jiopa να σου πει. Υπάρχει ιστορία με αυτό…

Οντόπικ:

μεγαλος δισκος τελικα ε.

Ίσως ο πιο “δεμένος” δίσκος τους, με μεγάλη ομοιογένεια, το ομώνυμο κομμάτι σημείο αναφοράς του και πλήρη απουσία ραπ - οειδών ασμάτων που προσωπικά δε μου αρέσουν στους δίσκους τους. Με τον Pollard Berrier ουσιαστικό αντικαταστάτη του Craig Walker και τον Dave Pen 2ο τη τάξει τραγουδιστή (πάντως είναι αυτός που λέει στα live το Again :p)

Tool - 10,000 Days:):!:

Εμενα παντως δεν με ενθουσιασε αυτος ο δισκος(Jeronimo),Αυτο ομως το καραγουσταρα απο την συλλογη σου (Irish Coffee)

ξεθαβω

Hell - Human Remains:):!:

[B]Quintessence[/B] - Le Fléau de ton Existence

Μετά από 2 ακροάσεις του απογοητευτικού Clockwork Angels…

ε. οχι και απογοητευτικό.αλλά γενικά εχει τα θεματακια του

ον τοπικ
[B]Arjen Anthony Lucassen - Lost In The New Real[/B]
τελικά δεν είναι μέτριο που νόμιζα. σαν να αρχίζει να μου αρέσει αρκετά

[B]Shock Absorber[/B] - “Shockwave”

Persuader-The Hunter

Μια μπαντα που θυμιζει εντονα Blind Guardian,και στα πολλαπλα φωνητικα(και χροια),και στις ενορχηστρωσεις των τραγουδιων τους.Παρολα αυτα ειναι ευχαριστοι με ενδιαφερουσες συνθεσεις και δεν κλεβουν τους Τυφλοφρουριτες,απλα τους θυμιζουν ποΛυ εντονα :-k.
Χωρις να φτανουν το μεγαλειο των πρωτων,ειναι το τελειο παυσιμονο για τους B.G. αρρωστους που δεν τους φτανει η πληρης δισκογραφια τους αλλα θελουν το κατι παραπανω.Ενδεικνυονται και οι 3 δισκοι των Persuader.

Ξεθαψα τον δίσκο σήμερα το πρωί, τον είχα αγοράσει το 1993 και το έχω λιώσει απο το πρωί
"Πίσσα και πούπουλα" αναρωτιέμαι τι να έγινε το συγκρότημα αυτό.8)