Kreator - Phantom Antichrist:):!:
Falkenbach-Heralding - The Fireblade
Ο(ι) Falkenbach,δεν πρωτοτυπουν στον 4ο δισκο τους.Παιζουν στα μουσικα χωραφια που εσπειραν εξαρχης.Επικο φολκ μεταλ,με καποια μπλακ φωνητικα σε στυλ Summoning να σπανε την μονοτονια των απαγγελωντων καθαρων,μεσαιων ταχυτητων κιθαριστικα Μπαθοροεπηρεασμενα ριφς,ψιλοβαρετα ρυθμικα ντραμς.Ευχαριστο μεχρι τελευταιας νοτας εαν σου αρεσει το ειδος,βαρετο μεχρι θανατου αν δεν…
Ανηκοντας στην πρωτη κατηγορια,ομολογω οτι η τριαδα …Magni Blandinn Ok Megintiri…/Ok Nefna Tysvar Ty/Heralding - The Fireblade ειναι ανωτερη απο το ντεμπουτο και απο την τελευταια τους προσπαθεια μεχρι στιγημης.
Δευτερο και τριτο δισκο εχω ακουσει απο Falkenbach και τους
βρισκω και τους δυο καταπληκτικους.
Του δευτερου (…Magni Blandinn Ok Megintiri…) του χω μια ιδιαιτερη εκτιμηση γιατι ηταν ο πρωτος μου…και με εσχισε βαθια…8O8O8O8O
Tι γραφει το ειδωλο ρε :!:
[B]Mass Culture - Amoralism[/B]
To “…Come down off the cross we can use the wood…” ειναι χαλαρα απ’τους καλυτερους στιχους στην ιστορια :lol:
Αντε και καληνυχτα μου μιας και ζουσα στα σκοταδια τοσα χρονια μη εχοντας ακουσει αυτο το concept ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ.Απορω με τον ηληθιο στο Metal Archives που με την ηλιθια του δισκοκριτικη θα αποθαρρυνει κοσμο απο το να το ακουσει και να παραμενει θησαυρος για λιγους.Ας κοψει τα αυτια του να τα δωσει στα σκυλια να φανε μηπως και αποκτησουν καποια αξια
[B]Nachtmystium[/B] - Worldfall
Καλημέρα.
[I]And the last look is the one that will kill ya
And the last touch is the one that will drive ya insane[/I]
Όπως και το “get off your fuckin’ cross, we need the fuckin’ space to nail the next fool martyr” των Tool.
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.
Γιατί να διαλυθούν γαμώ τον αντίθεό μου
Γραφετε και το τραγουδακι ρε παιδες,οχι μονο αλμπουμ
αν και ειπα στον 3 ποστ πιο πάνω οτι θα ακούσω Tristania , ακούω [B]Genesis - Selling England By The Pound[/B]
επίσης μόλις σκέφτηκα οτι εχω χρόνια(:! να ακουσω led zeppelin!